Haberler

    Nihat Özdemir'den Ali Koç'a teşekkür

    A Milli Futbol Takımı'nın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'ndeki Arnavutluk maçı öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri, statta bulunan Fenerium mağazasını gezdi.

    A Milli Futbol Takımı'nın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'ndeki Arnavutluk maçı öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri, statta bulunan Fenerium mağazasını gezdi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Özdemir, "Türk milli takımı yönetim kurulu tarafından İstanbul'da oynaması için karar verdi. İlk maçımızı Beşiktaş'ın stadyumunda oynadık. İkinci maçımızı Arnavutluk ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayacağız. Son maçımızı da Galatasaray'ın stadında İzlanda ile oynayacağız. Fenerbahçe Spor Kulübü kendi mağazasını ismini değiştirerek milli takıma adadı. Bütün milli takım ürünlerini burada sergilediler. Kendilerine bu misafirperverliklerinden dolayı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine, mağaza müdürüne ve çalışanlarına teşekkür ederim" diye konuştu.

    "İki maçta da çok önemli"

    Arnavutluk ile önemli maç oynayacaklarını ifade eden Özdemir, "Grubumuzdaki en zor maçlardan biri. Hepimizin bildiği gibi bu maç önemli olduğu kadar aynı saatteki İzlanda-Fransa maçı gruptaki sıralamayı, gruptan çıkacak takımları belirleyecek. İki maçta da çok önemli" şeklinde konuştu.

    "Bir an önce görevlerini bitirip, dönmelerini bekliyoruz"

    Barış Pınarı Harekatı ile de açıklamalarda bulunan Nihat Özdemir, "Hepimizin bildiği gibi Türk Silahlı Kuvvetleri iki günden beri çok önemli görevi üstlendi ve Suriye'de terörü yok etmek için yola çıktılar. Allah onların yardımcısı olsun. Hepimizin kalbi onlarda. Eminim ki futbolcularımızın da onların yanında. İnanıyorum ki oyuncularımız milli maç kadar Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçikleri kadar oynayacaklar. İnşallah maçın sonunda Allah da yardım eder, iyi bir netice alırsak buradaki galibiyet onları mutlu edecektir. Cephede onlara verilmiş en büyük hediyedir. Bir an önce görevlerini bitirip, dönmelerini bekliyoruz. Herhangi bir can kaybı olmasın. En az seviyede atlatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    A Milli Futbol Takımı Nihat Özdemir Arnavutluk Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title