Haberler

Nihat'lı Villarreal Düşüşte

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 15. Haftasında Evinde Oynayan Villarreal, Düşme Hattında Bulunan ve Teknik Direktörünü Yeni Değiştiren Real Betis'e 1-0 Yenildi.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 15. haftasında evinde oynayan Villarreal, düşme hattında bulunan ve teknik direktörünü yeni değiştiren Real Betis'e 1-0 yenildi.

Villarreal'in Türk futbolcusu Nihat Kahveci, yedeklerden 63. dakikada Tomasson'un yerine oyuna girip, takımının hücumda etkili olmasını sağlasa da yenilgiyi önleyemedi.

La Liga'da bu sezon ilk deplasman galibiyetini alan Real Betis'in tek golünü, 8. dakikada Capi attı.

La Liga'ya çok iyi bir başlangıç yapan ve fikstür gereği ilk haftalarda oynadığı zorlu rakiplerine karşı iyi sonuçlar alarak üst sıralara tırmanan Villarreal, ligde zayıf sayılabilecek takımlara karşı son 3 haftadayaptığı maçlarda, 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Ligde uzun süre bulunduğu 2. sıradan 4. sıraya düşen Villarreal, böylece liderlik mücadelesinde de Real Madrid'in 7 puan gerisinde kaldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title