Haberler

Nihat Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa'da Ramazan Söyleşisine Katıldı

Gaziosmanpaşa'da Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşi ile Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, Ramazan ayı ve İslamiyet hakkında bilgiler veren ünlü ilahiyatçıyla fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ramazan söyleşisinde Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu ağırladı. Küçükköy Stadyumu'nda düzenlenen söyleşiye ünlü ilahiyatçı Hatipoğlu'nun yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Fazlı Korkut ve çok sayıda vatandaş ailesi ile birlikte katıldı. Hatipoğlu, etkinlikte Ramazan ayında yapılması gereken ibadetler ve oruç tutarken dikkat edilmesi gerekenler konusunda vatandaşlara bilgi verdi. Ramazan ayının günahların affedilmesi için önemli bir ay olduğuna dikkat çeken Hatipoğlu, vatandaşları ibadetlere sarılmaya, teravih namazlarına katılmaya davet etti. Ramazan ayında yoksulların unutulmaması gerektiğini ifade eden ilahiyatçı, bu ayın tövbe ayı olduğunu vurguladı. Hatipoğlu'nun ettiği dualara hep bir ağızdan katılan vatandaşlar, ilahiyatçıya yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlara çiçek dağıtan Hatipoğlu'yla fotoğraf çektirmek isteyenler izdiham oluşturdu.

"Ramazan paylaşma bereket ayıdır"

Nihat Hatipoğlu'nun birçok konuda bilgiler verdiğini ve ilahiyatçıyı ilçede görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Pınar Kaplan, "Ramazan paylaşma bereket ayıdır bu sohbetler çok hoşumuza gidiyor. Nihat Hoca'yı çok seviyoruz. Gaziosmanpaşa Belediyesi böyle bir şey yaptığı için memnun olduk, teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Ramazan paylaşma ayı çok güzel bir ay on bir ayın sultanı"

Nihat Hatipoğlu'nun programlarını severek takip ettiğini ve ünlü ilahiyatçıyı dinlemeye ailesiyle birlikte geldiğini dile getiren Emine Gürses, "Televizyondan da dinliyorum çok sevdim çok hoşuma gitti. Herkes paylaşsın Ramazan'da fakirlere dağıtsınlar. Ramazan paylaşma ayı çok güzel bir ay on bir ayın sultanı namaz kılalım, teravihlere gidelim. Sevindiğimiz bir ay sevinç bereket getiriyor" dedi.

Söyleşinin sonunda Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Fazlı Korkut ilçede vatandaşlarla bir araya gelen ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na çiçek takdiminde bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Nihat Hatipoğlu Küçükköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title