Haberler

Nihat Hatipoğlu, Buse Varol ve Alişan'ın İmam Nikahını Kıydı

Güncelleme:

Bu hafta sonu düzenlenecek görkemli düğünle dünya evine girecek olan Buse Varol ve Alişan, imam nikahlarını ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na kıydırdı.

6 Mayıs'ta evlenecek olan Buse Varol ve Alişan düğün öncesi imam nikahlarını kıydırdı. Düğünden önce tüm hazırlıklarını tamamlayan çift, düğünlerini hiçbir sponsorluk kabul etmeden yapacak.

NİHAT HATİPOĞLU KIYDI

Çift, Beraat Kandili'nden hemen sonra soluğu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun yanında aldı. Hatipoğlu'na imam nikahı kıydıran ikili, bu anı sosyal medya hesaplarından paylaşmazken görüntü sosyal medyaya sızdı.

Nihat Hatipoğlu, Buse Varol ve Alişan'ın İmam Nikahını Kıydı

700 BİN LİRA HARCADI

Ünlü türkücünün düğün, takı, gelinlik-damatlık, balayı, Ulus'da kiraladığı lüks ev ve diğer masraflar için 700 bin lira harcadığı öğrenildi.

BALAYI RAMAZAN AYINDAN SONRA

Düğünden hemen sonra balayına çıkmak istemeyen çift, Ramazan bittikten sonra iki haftalığına Amerika'ya gidecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Buse Varol Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (25)

ASABİ:

ÖNCE RESMİ NİKAH KIYILMALI SONRA DİNİ NİKAH ÇÜNKÜ BAYANLAR VE ÇOCUKLARI YALNIZ DİNİ NİKAH YAPILINCA ERKEKLER TARAFINDAN MAĞDUR EDEBİLİYOR DİNİ İMANI OLAN DİN ADAMLARI RESMİ NİKAH YAPILMADAN DİNİ NİKAH KIYMAMALI YAPANA AĞIR CEZA VERİLMELİ

246
3
yanıtYanıtla
CİN ALİNİN SERİLERİ:

YİNE Mİ BUNLAR YAAA BİR EVLENİNDE KURTULAK SİZDEN ÜLKEDE HER GÜN BİNLERCE İNSAN EVLENİYOR YANİ OLAĞAN BİR DURUM YANİİ OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEY DEĞİL NİYE BU KADAR ABARTIYORSUNUZ GERÇEK GINAAAAA GELDİ.

76
1
yanıtYanıtla
Ayşenur danma:

Bence kotu laf etmek bize dusmez reklam oldugunu dusunmuyorum birbirine asik iki insanin imam nikahi bu kadar buyutmeyin komik dura dusen siz oluyorsunuz??????

4
64
yanıtYanıtla
ASLI:

DEVLETIMIZIN RESMI NIKAHI VARKEN IMAM NIKAHI DENEN CAG DISI SEYE NE GEREK VAR?????

24
41
yanıtYanıtla
chen puh:

cgdas bayan evlilige ne luzum var asil evlilik cag disi dusun erkeklerin yakasindan artik

yanıt1
yanıt1
bruksel:

muslumanlar dini butin islere alet ettikleri icin bir turlu adam olamadilar

53
4
yanıtYanıtla
cakal:

arkadas anlasilan senin yolun hic batiya dusmemis ne dedigini bilmiyorsun allahin nazilerindende agzimi actirma

yanıt4
yanıt1
vatandaş:

resmi nikah kıyılmadan nasıl imam nikahı kıyabilir ki nihat hoca. devletin tanımadığı bir nikahı din asla tanımaz. normal gariban bir imam kıysaydı coktan kodese girmişt neyseki sen yılda trilyonlar kazanıp ramazan akşamları insanlara şükür aşılayan adamsın herşey yakışır sana. .

27
8
yanıtYanıtla
Uzman:

yahu bari imamı alet etmeyin. . . bunların her hareketi reklam kardeşim. . .

28
3
yanıtYanıtla
xx:

Yakışır parti encümenlerine. . . Ahparticüler sizi

26
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title