Haberler

Nihat Doğan Olayıyla İlgili Yeni Gelişme: Kız Çocuklarının Ailesi Şikayetinden Vazgeçti

Güncelleme:

11 ve 16 yaşlarındaki iki kız çocuğunun ailesi, Nihat Doğan hakkındaki şikayetlerinden vazgeçtikleri yönünde savcılığa dilekçe verdi. Ayrı ayrı dilekçe veren anne ve baba "Olay bize yanlış aksettirilmiş. Şikayetçi değiliz." dedi.

Reşit olmayan iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiasıyla iki gündür kamuoyunu meşgul eden Nihat Doğan olayıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İki kız çocuğunun anne ve babası "Olay bize yanlış aksettirilmiş. Tamamen yanlış anlaşılma söz konusu… Nihat Doğan'dan şikayetçi değiliz" şeklinde savcılığa şikayetten vazgeçme dilekçesi verdi.

"OLAY BİZE YANLIŞ AKSETTİRİLMİŞ, ŞİKAYETÇİ DEĞİLİZ"

Kız çocuklarının babası Musa Zilan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği şikayetten vazgeçme dilekçesinde şu satırlara yer verdi; "7 Eylül 2018 tarihinde çocuklarımın Nihat Doğan isimli şahıs tarafından alıkonulduğuna ilişkin olarak Eyüp Sultan Çocuk Büro Amirliği'nde şikayet oldum. Ancak devam günlerde gerek çocuklarım ile yaptığım birebir görüşmelerde gerekse de olayın bana anlatıldığı şekilde vücut bulmadığından sebeple olayların tamamen bir yanlış anlaşılması üzerine tarafıma nakledildiği, Nihat Doğan isimli şahıs ile şikayete konu olabilecek herhangi bir uyuşmazlığın aramızda olmadığı, tüm yaşanan bu hadiselerin bir yanlış anlaşılmadan sadır olduğunu, bu sebeple Nihat Doğan isimli şahıstan davacı olmadığımı belirtmek isterim. Bu nedenle şikayetimden vazgeçiyorum. Davacı ve şikayetçi değilim."

Nihat Doğan Olayıyla İlgili Yeni Gelişme: Kızların Ailesi Şikayetinden Vazgeçti

"ASLA KÖTÜ NİYETLE YAKLAŞMADIM"

Aynı ifadelerin yer aldığı bir dilekçeyi de kız çocuklarının annesi Derya Zilan soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim etti. Diğer taraftan Nihat Doğan'ın polis zoruyla gözaltına alınmadığı, emniyetin daveti üzerine Eyüp'teki bir karakolda ifade verdiği, ifadesi ardından da serbest bırakıldığı öğrenildi. Doğan'ın ifadesinde, kız çocuklarıyla asla kötü niyetle görüşmediğini, balkonda kendilerini gören bir yakınlarının olayı, aile ve polise yanlış aksettirmesi üzerine bütün olayların bu noktaya geldiğini söylediği öğrenildi.

Nihat Doğan Olayıyla İlgili Yeni Gelişme: Kızların Ailesi Şikayetinden Vazgeçti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Nihat Doğan Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500

Yorumlar (114)

Elif:

İftira atmak bu kadar kolay olmamalı Nihat doğan dürüst adam asla yapmaz o aile günahını aldılar vebalı büyük Allah ıslah etsin

10
18
yanıtYanıtla
Gnku:

Ben demiştim Nihat doğan böyle bir şey yapmaz diye. Onu Sevmeyenler kötüleme kampanyası başlattı. Bir insanın günahını almak çok kolay dini.

18
8
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

OLAYIN BAŞINDAN BU YANA YORUM.YAZIYORUM NİHAT ZERRE SEVMEM AMA İFTİRA YANLIŞ ANLAŞILMA OLDUĞU VS VS BAŞTAN BERİ BELLİYDİ BARİZ BİR ŞEKİLDE ORTADAYDI. .

12
12
yanıtYanıtla
ref:

Başıma bir olay geldi Haklıydım haklı olmama rağmen tehtid edildim ve mecburen geri aldım şikayetimi hemde göz göre göre polislerin yanında tehdit ettiler yıllar oldu hic unutamadım bu olayı ben inanıyorumki ailesi geri adımö atmamasının sebebi budur

18
6
yanıtYanıtla
DEMET:

çamur at izi kalsın, nihatı pek sevemem ama bu kadar kolayda harcanmamalı insan. . . sonuçta hepimizin başına gelebilir İFTİRA. . . . ALLAH , HEM BİZİM HEM ÇOCULARIMIZIN KARŞIMIZA İYİ İNSANLAR ÇIKARSıN

22
2
yanıtYanıtla
wuLin:

bu ahlaksız doğan televizyon programlarına çıkıp ona buna fetöcü diyip rahat rahat iftira atarken bu kadar kolay olmadı mı?

yanıt1
yanıt1
DEMET:

ÖYLE ŞEYLER YAPTIYSA EĞER, ETTİĞİNİ BULMUŞ DİYELİM O ZAMAN. . . SONUÇ OLARAK İFTİRA KÖTÜ BİŞEY ATANIDA ATILANIDA MAHFEDİYOR.

yanıt4
yanıt0
ali:

bu nihat evlat olsa sevilmez

16
7
yanıtYanıtla
Çakıl:

Neden bu nihat doğanı kabullenemediniz bi.Doğulu diye mi? Ayıptır yazıktır.Bakın kızların ailesinin karaktersizligine.emin degilsen niye ortalıği velveleye veriyosun.eminsende niye geri adım atıyosun.sanki çocukları kendini ifade edemecek kadar küçükler.bunlar şarlatan işte

10
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bİ ÖLMEDİN ANASINI SATAYIM

13
10
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title