Haberler

Nihat Doğan, MasterChef Murat İçin Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Güncelleme:

Nihat Doğan, papağana işkence ettiği görüntülerle gündeme gelen Murat Özdemir'in Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği videoyu görünce çileden çıktı.

Papağana işkence ettiği gerekçesiyle akıl hastanesinde tedavi altına alınan Murat Özdemir'in 9 Aralık'ta yaptığı canlı yayında Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği haberini gören şarkıcı Nihat Doğan çileden çıktı.

ACUN ILICALI'YI TEHDİT ETTİ

Geçtiğimiz günlerde papağana işkence ettiği anları kameraya alarak sosyal medyada paylaşan Murat Özdemir, gözaltına alınıp serbest kaldıktan sonra akıl hastanesine sevk edildi. Özdemir'in ay başında açtığı canlı yayında Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği anlar sosyal medyada olay oldu.

Nihat Doğan'dan MasterChef Murat için açtı ağzını yumdu gözünü!

"ACUN AKLIN VARSA BENİ İÇERİDEN ÇIKARMA"

Şu an Bakırköy'de tedavi gören Murat Özdemir'in 9 Aralık'ta yaptığı canlı yayın ve Acun Ilıcalı ile ilgili söylediği sözler sosyal medya olay oldu. Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği görülen Özdemir'in "Aklın varsa içeride öldür beni, dışarıya çıkartma" dediği de görülüyor.

Nihat Doğan'dan MasterChef Murat için açtı ağzını yumdu gözünü!

"ACUN ILICALI İZİN VERSİN"

Bu videoyu gören şarkıcı Nihat Doğan, Twitter hesabında yayınladığı mesajda "Acun Ilıcalı izin versin bu yav.... onun kapısına köpek diye bağlayayım." ifadelerini kullandı.

Nihat Doğan'dan MasterChef Murat için açtı ağzını yumdu gözünü!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (53)

ARZU CISSS:

nihat murattan farksız mış gibi konuştu reklam yapma nihat

16
1
yanıtYanıtla
Yigido:

Sen Sus Nihat Sen sus Herkes Konusun sen sus

13
2
yanıtYanıtla
Leda:

Sen sanki ondan çok farklısın???

10
2
yanıtYanıtla
VAHDETTİN:

hasta rulu bi manyak ülkeyin gündemi oldu çok yazık.

7
0
yanıtYanıtla
Adman:

Vay be lafa bak lafa, gücü yeten yetene vur gitsin.

5
2
yanıtYanıtla
GERÇEK ACUN BENİM:

ŞU AN EVDE YOKUM NİHAT SÖRVAYWIRDAYIM

5
0
yanıtYanıtla
HELEBAK:

Şu herifi konuştuğunuz kadar ülkeyi düşüneydiniz ne yapabiliriz diye düşüneydiniz şehit olan askerler ve alielerini düşünüp gündeme taşısaydınız ayaklansaydınız ne olurdu. Ama hepiniz reklam peşindesiniz görüyoruzki bir insanın gözünüzde bi hayvan kadar değeri yok. Böyle olduğu sürece sizlerde yargı karşısında değersizsiniz. İşiniz günücünüz reklam şekil pislik insanlar sizi.

4
0
yanıtYanıtla
ACUN ILICALI:

saat 11 de getir

4
0
yanıtYanıtla
NİHAT DOGAN:

11, 30 DA ORDA

yanıt1
yanıt0
Taşıyıcı:

Yolda çevirme var 11:30 a yetişmeyebilir

yanıt0
yanıt0
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title