Haberler

Nihat Doğan'a İki Kız Çocuğunu Alıkoyma İddiasıyla Gözaltı

Güncelleme:

Türkücü Nihat Doğan, 11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan Doğan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Türkücü Nihat Doğan, 11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alındI.

Buket Aydın'la Kanal D Haber'in özel haberine göre, Türkücü Nihat Doğan 11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alındı. Doğan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

DOĞAN'IN, KIZ ÇOCUKLARINI EVE DAVET EDEREK HARÇLIK VERMEYE ÇALIŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

Kızların ailesinin iddiasına göre, Nihat Doğan çocukları evine davet ederek harçlık vermeye çalıştı. Ailenin şikayeti üzerine polisle beraber aile Doğan'ın evine gitti ancak Nihat Doğan'a ulaşılamadı. Sonrasında kızlar ve ailesi Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Ailenin şikayeti üzerine Nihat Doğan ilerleyen saatlerde polis merkezinde ifade verdi. İfadenin ardından ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

NİHAT DOĞAN'IN AVUKATI: ASLI ASTARI OLMAYAN BİR İDDİA

Doğan'ın menajeri Sercan Eriş, Kanal D habere konu hakkında yaptığı açıklamada, "Çocuklar Nihat Bey'in evinin oraya geliyorlar ve Nihat Bey'le fotoğraf çektirmek istiyorlar. Eve gidiyorlar kızlı erkekli bir grup. Daha sonra çocuklardan biri babasına söylemiş, babası da gitmiş polis karakoluna 'Nihat Doğan benim çocuklarımı alıkoydu' demiş." açıklamasını yaptı.

Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Doğan'ın avukatı Abdürrahim Elitaş ise Buket Aydın'la Kanal D Haber'e yaptığı açıklamada, "Aslı astarı olmayan bir iddia bu normalde. Dosyaya tamamen vakıfım. Zaten dosya ile bizzat ben ilgilendim. Zaten aile şikayetçi bile değil, şikayetçi olduğunu iddia etse bile bir suç unsuru yok" dedi.

Öte yandan kızların ailesi ise yine Kanal D Haber'e davanın takipçisi olacaklarını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nihat Doğan Kanal D Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (39)

bence nihat doğan delikanlı bir adamdır:

bence nihat doğan delikanlı bir adamdır inanmam

7
16
yanıtYanıtla
demet:

Bu nihatın haklı olsaydı bağıra bağıra ortalıı birbine katardı gevşek demek ki aslı astarı var ki kaçıyor. . .

14
5
yanıtYanıtla
Kılçık:

İsnat , çamur ve lekeleme hikayesine benziyor. İnanmam. Nihat Doğan ı kaba tipiyle hiç sevmem. Ancak bu işe tevessül edebileceğine de kesinlikle inanmam. Polis raporunda çocukların ifadeleri çok önemli. onların bilinmesi lazım . Önyargılı olmak açıkça gıybettir.

14
4
yanıtYanıtla
ers:

bu adamı utanmadan tv. çıkarıp konuşturuyorlar

14
2
yanıtYanıtla
myserious:

sözde namus bekçisi. bu parazitlerden acilen kurtulmalı

11
3
yanıtYanıtla
nurcan d:

Allah herkesin gerçek yüzünü böyle gösterir işte

10
3
yanıtYanıtla
Semih G:

Evet Nihat Doğan''ın evi yol geçen hanı ya çocuklar geçerken evine girecek fotoğraf çektirecek. yersen. . .

5
7
yanıtYanıtla
Kılçık:

Yanındamıydın

yanıt0
yanıt4
Serhan Mukan:

Nihat Doğan ı medya da yer varan televizyon kanallarını uydudan siloyorum,

8
4
yanıtYanıtla
ESMER BAŞARAN:

BU ADAMIN HAKKINDA HİÇ BİR ZAMAN İYİ Bİ HABER ÇIKMAYACAK MI

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title