Haberler

Niğde: TOKİ Başkanı Bayraktar Niğde'de

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, TOKİ'nin; Pratikleşme, Sistemleşme ve Bilimselleşme Noktasında Ciddi Adımlar Attığını Söyledi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, TOKİ'nin; pratikleşme, sistemleşme ve bilimselleşme noktasında ciddi adımlar attığını söyledi.

Yapımı devam eden ve tamamlanan bin 664 konutta incelemelerde bulunmak için Niğde'ye gelen TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Vali Gündüz Beder, AK Parti milletvekilleri Erdoğan Özegen, Mahmut Uğur Çetin, Bor Belediye Başkanı Yavuz Can ve il genel meclis üyeleriyle birlikte inşaat alanlarını gezdi. Niğde-Bor yolu üzerindeki inşaatlarda, şantiyelerin yerini yerleşime tam olarak bırakmamasından kaynaklanan bazı geçici sorunlar yaşandığına dikkat çeken Bayraktar, ancak bütün sıkıntıların 2007 yılı mart veya nisan ayında sona ereceğini, 1. etap uygulamada müteahhitten kaynaklanan sorunların çözümü için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Yapılan her yeni konutta TOKİ'nin tecrübesinin arttığının altını çizen Bayraktar, "Konut inşaatındaki birikimlerle artık daha ince eleyip sık dokuyoruz. Kalite sadece burada değil, Türkiye'nin her tarafında. Pratikleşme, basitleşme yolunda, sistemleşme ve bilimselleşme noktasında gittikçe daha ciddi adımlar atılıyor. Malzemelerin, inşaatın kalitesinde, işi öğrenmedeki tecrübe, deneyim arttıkça daha verimli çalışıyoruz" dedi.

Kalitenin ve hizmet verimliliğinin artırılması için İzleme Kontrol ve Kabul Daire Başkanlığı kurulduğunu vurgulayan Bayraktar, "Kaynak israfını önlemek ve kaliteyi artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. TOKİ hem Niğde'ye, hem bölgemize, hem de ülkemize büyük kazanımlar getirecektir. Göreceksiniz buranın yarınları, bugününden daha güzel olacak" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title