Haberler

Niğde Polisinden Huzur 51 Uygulaması

Niğde Emniyet Müdürlüğü Tarafından Başlatılan ve Huzur 51 Adı Verilen Denetimlerde, İl Merkezi ve Tüm İlçelerde Eş Zamanlı Genel Uygulama Yapıldı. Toplam 250 Emniyet Personelinin Katıldığı Uygulamalarda Şüpheli Araç ve Şahıslar, Umuma Açık Yerler Kontrol Edildi.

Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan ve Huzur 51 adı verilen denetimlerde, il merkezi ve tüm ilçelerde eş zamanlı genel uygulama yapıldı. Toplam 250 emniyet personelinin katıldığı uygulamalarda şüpheli araç ve şahıslar, umuma açık yerler kontrol edildi.

Gece, Niğde Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplanan polis ekipleri, yapılacak uygulama hakkında İl Emniyet Müdür Yardımcısı Raşit Çavdar'dan son talimatları aldı. Yapılacak denetimlerde vatandaşlara nazik davranılmasını ifade eden Çavdar, yapılan denetimlerin Türk polisine yakışır bir şekilde olmasını istedi. İl merkezinde 5 ayrı noktada yapılan uygulamalarda polis ekipleri şüphelendiği şahıs ve araçlar üzerinde arama yaptı. Uygulama noktalarını tek tek denetleyen İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise, ilki başlatılan genel uygulamaların bundan sonra da periyodik olarak sürdürüleceğini söyledi. Eşzamanlı yapılan uygulamaların bütün ilçelerde de sürdürüldüğünü dile getiren Kartal, "İl merkezi ve 5 ilçemizde genel asayiş ve trafik yönünden 250 personelimizle birlikte uygulama başlattık. Umuma açık yerler, şüpheli şahıslar ve genel asayiş konusunda şehir içi ve bölge trafik ekiplerimizde bu çalışmalarımıza destek verecekler" dedi.

Gece boyu il genelinde yapılan denetimlerde, 410 araç ile 175 kişinin sorgulamasının yapıldığı bildirilirken, çeşitli suçlardan sabıkası bulunan 18 kişi asayiş şubesi ekipleri tarafından incelemeye alındı. 37 araca 5 bin 733 YTL para cezası uygulanırken, 16 araç trafikten men edildi ve 6 sürücüye alkollü araç kullanmaktan adli işlem başlatıldı. Umuma açık yerlerde ise 4 birahaneye konsomatris çalıştırmaktan, 4 birahaneye de kurallara uymamak suçundan 2 bin YTL para cezası uygulandı.

(TA-FM)

20.01.2008 15:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title