Haberler

Niğde: Manken Tuğba Özay Pırlanta Tanıtımına Katıldı

Niğde'de Özel Bir Firma Tarafından Düzenlenen Pırlanta Tanıtımına Katılan Manken Tuğba Özay, İstanbul'dan Milletvekili Adaylığı İçin Kendisine Baskı Yapıldığını İleri Sürdü.

Niğde'de özel bir firma tarafından düzenlenen pırlanta tanıtımına katılan manken Tuğba Özay, İstanbul'dan milletvekili adaylığı için kendisine baskı yapıldığını ileri sürdü.

Niğde Grand Otel sergi salonunda manken Tuğba Özay'ın da katılımıyla gerçekleştirilen pırlanta günleri tanıtım kokteylinde çok sayıda davetli yer aldı. 7 bin 500 YTL değerindeki kolyeyi tanıtan Özay, aşkı temsil ettiğine inandığı bu kolyeyi özellikle tercih ettiğini söyledi. Salona girişinde küçük bir hayranının çiçek verdiği ünlü manken kendisinden küçük yaştakilerle flört etmeyeceğini ifade ederek, 2007 Şubat ayında Tuğbox adında bir dergi çıkartacağını kaydetti. Manken Tuğba Özay, "Işık doğudan yükselir, ilk doğudan başlayacağız daha sonra yavaş yavaş batıya kayacağız. Anadolu'nun güzelliklerini yansıtmak istiyoruz. Türkiye'de şöyle bir gerçek var. Özellikle yaz mevsimi bir geliyor, 'Bodrum'da bilmem kim böyle yakalandı', 'Çeşme'de öbürü tangayla yakalandı' falan filan. Hep Bodrum, Çeşme, Antalya haberleri var. Benim dergimde Anadolu'nun, Güneydoğu'nun, Karadeniz'in her yeri yani Türkiye'miz olacak" dedi.

Dergide siyasilere de yer vereceğini ve bizzat siyasilerle derginin editörü olduğu için kendisinin röportaj yapacağını belirten Tuğba Özay, "Siyasete girmek için siyasi çevrelerden çok teklif geliyor. Halktan da aynı şekilde ama biz bir anket yaptırdık, 'Beni siyasi arenada görmek ister misiniz' diye, çoğunluk destek veriyor ama şuan için erken olduğunu düşünüyorum. Şimdiden altyapıyı hazırlıyoruz" diye konuştu.

Manken Tuğba Özay, "CHP'den İstanbul Milletvekili adayı olacak mısınız" şeklinde soruya ise, "Ben İstanbul'da kendime çok fazla güvenebileceğimi düşünmüyordum ama özellikle İstanbul'dan bu konuda çok baskı var. Ciddi anlamda, şaka değil. Bunların hiç birini laf olsun diye söylemiyorum. Ben zaten doğuştan CHP'liyim. Şuan için erken ama ileride düşünüyorum. Önemli olan benim için halkım için, yaşadığım dünya, yaşadığım topraklar için ne yaptığım önemli diye düşünüyorum. Bazı siyasiler sadece cebini dolduruyor. Cep doldurmakla olmuyor, insanların cebini doldurmak gerekiyor. O yüzden faydalı olabileceğim her yerde tabii ki boy göstermek isterim ama neresi olur bunu şuanda bilmiyorum. Bugün birçok insan partiye değil direk kişiye oy veriyor. Bugün Cem Uzan bile o kadar rağbet gördüyse bence yakışıklılığından. Hakikaten bugün sorun sokaktaki vatandaşa bile verdikleri cevap hep öyleydi. Neden oy veriyorsun? Yakışıklı olduğu için. Güzellik artı birde ruh güzelliği ile bende seçimleri kazanırım" değerlendirmesini yaptı.

Albüm hazırlığı içerisinde olduğunu da hatırlatan Özay, "Albümle ilgili uzun yıllardır bir çalışma var. Şan eğitimi aldım. Durdum, devam ettim, işlerimin yoğunluğu derken, şöyle herkes bir çıksın assolistler en son çıkar. Herkes yaptığı için tabii ki sabun köpüğü olanlarda var. Ama başarılı olanlarda var. Başarılı olanlar muhakkak ki yollarına devam edecek ama ben bugün bir albüm yapsam sadece cebimi doldurmak için değil, hakikaten kendimi o sektörde kabul ettirmek, insanların beynine, yüreğine hitap edebilmek için yapmak isterim ve uzun yıllarda kalıcı olmak isterim. Çünkü ben kendi sektörümde 12 yıldır dimdik ayaktayım ve bu sektöründe kraliçesiyim. O yüzden oraya geçtiğim zamanda yine aynı başarıyı yakalamak isterim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title