Haberler

Niğde'de Yerel Yönetimler…

Niğde Belediye Başkanı Mümin İnan'ın Milletvekilliği İçin İstifasıyla Boşalan Belediye Başkanlığı Görevine Murat Zeren Geldi.

Niğde Belediye Başkanı Mümin İnan'ın milletvekilliği için istifasıyla boşalan belediye başkanlığı görevine Murat Zeren geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) seçilerek 2 dönem üst üste belediye başkanlığı görevini yürütürken, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden Mümin İnan'dan boşalan belediye başkanlığı görevine, Niğde'nin eski belediye başkanlarından Ferudun Zeren'in oğlu Murat Zeren geldi. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan seçimlere, eski Başkan Mümin İnan, MHP İl Başkanı Hikmet Bekil, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. 4 turlu oylama sistemi ile yapılan seçimlere, MHP'den Aytekin Oral ve Murat Zeren ile Cumhuriyet Halk Partisi'nden Ferudun Ecemiş katıldı. Adalet ve Kalkınma Partisi başkanlık yarışı için aday göstermedi. Yapılan oylamaların ilk 3 turunda Oral 10, Zeren 10, Ecemiş ise 5 oy aldı. 4. tur oylamada en çok oyu alan Oral ve Zeren başkanlık için 4. tur seçimine gitti. Cumhuriyet Halk Partisi adaylarının kullandığı 5 oy geçersiz sayılırken, Oral ve Zeren arasındaki eşitlik yine bozulmadı.

Yeni Niğde Belediye Başkanı'nı belirlemek için adaylar bu sefer kendi aralarında kura çekti. Torbadan başkanlık yazısını çeken Murat Zeren, Niğde'nin yeni belediye başkanı oldu.

(TA-FM)

14.05.2007 18:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title