Haberler

Niğde'de Son Vuruş Operasyonu

Niğde'de Jandarma Ekiplerinin 19 Ayrı Noktaya Eş Zamanlı Olarak Düzenlediği Operasyonlarda 1'i Bayan 19 Kişi Gözaltına Alındı, Çok Sayıda Silah Ele Geçirildi.

Niğde'de jandarma ekiplerinin 19 ayrı noktaya eş zamanlı olarak düzenlediği operasyonlarda 1'i bayan 19 kişi gözaltına alındı, çok sayıda silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Niğde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Niğde, Bor ilçesi ve bu ilçeye bağlı Kemerhisar ve Bahçeli beldelerinde Son Vuruş adlı bir operasyon düzenlendi. Çek senet tahsili, yağma ve yağmaya teşebbüs, silah bulundurmak, uyuşturucu madde kullanmak ve satmak suçlarına bulaştığı belirlenen kişileri 6 ay süreyle takibe alan jandarma ekipleri, 19 ayrı noktada aynı anda operasyon düzenledi. Operasyonda 1'i bayan 19 kişi jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, şahısların

üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda 1 adet kalem tabanca, 5 adet değişik çap ve markada tabanca, 1 adet 9 milimetre çapında makineli tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca, 6 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 1 adet tek kırma ruhsatsız av tüfeği, 1 adet tabanca susturucusu, 2 adet makineli tabanca susturucusu, 135 adet değişik çap ve marka tabanca fişeği, 63 adet av tüfeği fişeği, 1 adet kılıç, 4 adet kama, 2 adet bilgisayar kasası, 1 adet sahte kimlik, 3 adet kullanılmamış çek koçanı, 6 adet senet, 20

gram esrar, 19 adet cep telefonu, çok sayıda CD ve doküman ele geçirildi. Ayrıca otomobile de el konuldu.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

(TA-FM-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title