Haberler

Niğde'de Kobi'lere Kredi Anlaşması

Niğde Ticaret Odası (Nitso) ve Garanti Bankası Arasında İmzalanan Ortak Protokol Anlaşmasıyla, Kobi'lere Düşük Faizli Kredi İmkanı Sağlandı.

Niğde Ticaret Odası (NİTSO) ve Garanti Bankası arasında imzalanan ortak protokol anlaşmasıyla, KOBİ'lere düşük faizli kredi imkanı sağlandı.

NİTSO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen kredi anlaşmasıyla, KOBİ'lere yüzde 0.90 ile 1.95 faiz oranları arasında kredi imkanı tanındı. KOBİ'lere yönelik bankacılık hizmetlerini, ayrı bir işkolu olarak ele alan ilk Türk bankasının Garanti Bankası olduğunu ifade eden Orta Anadolu Bölge Müdürü Ender Balcı, Niğde Ticaret Odası ile yapılan anlaşmayla, oda üyelerine uygun faiz ve geri ödemeli ticari kredi vermeye başlayacaklarını belirtti.

Uygun koşullarda kredi sunmak amacıyla 2002 yılından bu yana toplam 116 teşekkül ve 26 eczacı odasıyla kredi anlaşması imzalandığını söyleyen Balcı, "KOBİ'lerin faaliyet gösterdiği sektörlerin özelliklerine uygun çözümler üreten bankamız, hizmet ve gıda toptancıları dahil olmak üzere 12 sektöre yönelik sektör paketlerini devreye sokmuştur" dedi.

NİTSO adına anlaşmaya imza atan Oda Başkanı Serdar Ecemiş ise anlaşma kapsamında, odaya bağlı KOBİ'lerin, YTL bazında aylık yüzde 1.95 faizle döviz bazında ise yüzde 0.90 faiz oranıyla ticari kredi kullanabileceklerini, en düşük 2 bin YTL ile en yüksek 250 bin YTL arasında değişecek olan kredinin geri ödemesinin ise 36 aya kadar taksitlendirileceğini ifade etti.

(TA-İP-SN-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title