Haberler

Niğde'de AK Parti 3 Bin Kişi ile Moral Toplantısı Yaptı

Ak Parti Niğde Teşkilatı yaklaşık 3 bin kişilik bir toplantı gerçekleştirdi. 2001 yılından bu yana partinin çeşitli kademelerinde görev alan teşkilat mensupları ile Niğde Belediyesi İnönü Sosyal Tesislerinde bir araya gelen teşkilat mensupları, 1 Kasım seçimlerinde partilerinin tekrar tek başına iktidar olabilmesi için buluştu.

Düzenlenen toplantıya Niğde milletvekili adayı Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Yaşar Ataç, Niğde Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Parti yönetimindekiler katıldı.

Düzenlen programda konuşan Niğde Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir şöyle konuştu; "Bu salonda 2001 yılından bu yana teşkilatta görev almış birçok Ak Partili var. Bugüne kadar gelinen başarıda hepinizin büyük payı var. 1 Kasım seçiminde de hepinizin büyük emeği olacak. Bu seçimden de inşallah büyük bir başarı elde ederek çıkacağız. Bu seçimde gürültü çıkarmadan bir çalışma sürdürdük, şehitlerimize saygıdan dolayı müzikli bir propaganda yapmamayı uygun gördük. Ama köy köy, kasaba kasaba, mahalle mahalle gezdik. Sıkılmadık el bırakmamaya çalıştık. Vatandaşlarımızın isteklerini birebir dinleyerek taleplerini dinledik, Ak Partinin bugüne kadar neler yaptığını ve daha neler yapacağından bahsettik. Bizim bir davamız var, bizim bir derdimiz var. Türkiye'yi kalkındırmak ve güçlendirmek. İnşallah bunun karşılığını 1 Kasım'da yeniden alacağız. Sizler bu davanın farkındasınız. Onun için buradasınız. Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Bu seçimlerin ülkenin birlik ve beraberliği için çok önemli olduğunu söyleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şunları söyledi; "Çok partili hayattan bugüne kadar ülkemiz hep tek partili iktidarlar döneminde ileri gitmiş, koalisyonlarda geri gitmiştir. 7 Haziran'dan bugüne kadar ekonominin seyrini hepiniz görüyorsunuz. Tek başına bir iktidarın ne kadar gerekli olduğunu 7 Haziran'dan sonra yaşanan tüm süreçlerden hepimiz gördük. Yeniden Türkiyeyi istikrara kavuşturmak için bugün bir aradayız. Bu seçimler ülkemizin birliği beraberliği için çok önemli. Her zamankinden daha güçlü olmaya, iri ve diri olmaya ihtiyacımız var. Geçmiş dönemde hangi partiye vermiş olursa olsun, halkımızın tüm kesimlerini kucaklıyoruz ve bu seçimde tek başımıza iktidar olarak istikrarı sürdürmemizin önemini vurgulamak istiyorum. " dedi.

Amacımız Belli, Ülkemizin Büyümesi Diyen Yaşar Ataç "İlk günkü aşkla, ilk günkü Heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün bu kalabalıkla bunu br kez daha gösterdiniz. Hepinize bu anlamda teşekkür ediyorum. 2002 den bu tarafa büyük işler başardık. Biz yine büyük işler yapmak istiyoruz. Amacımız belli, ülkemizin büyümesi. Hiçbir ihtirasın, hiçbir çıkarın peşinde değiliz. Türkiye değil biz aynı zamanda dünya partisiyiz. Mazlumların sesi olan bir partiyiz. 1 Kasım seçimleri bu anlamda çok önem arz ediyor. Güçlü bir ülkenin yolu istikrardan geçiyor. Vatandaşlarımızın huzuru için el ele verecek bu başarıyı Allah'ın izni ile yakalayacağız" dedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen salondaki kalabalığa, Ak Partinin 2001 yılında bu yana yaptığı hizmetleri, ülkede şuan kurulmak istenen oyunları ve gelinen aşamayı ayrıntılı olarak anlattı.

Özegen; "2002'den bu yana bir taraftan boğazına kadar borçlanan bir ülkenin borçlarını ödedik, bir taraftan güçlenmesi için büyük çalışmalara imza attık. 1 Kasım seçimleri sadece siyasi tercihlerin belirlendiği seçim değildir. 14 Kasım 2001 den önce nasıl bir Türkiye olduğunu hepiniz biliyorsunuz. 2001 de kurulan erdemliler hareketine elinizi koydunuz ve aydınlık yarınları inşa etmek için bu partiyi kurdunuz. Çaresizlere çare olduk Dünyanın dört bir tarafında ümit ışığı arayanların aydınlık yarınları olduk. Gezi eylemleri, 17-25 aralık operasyonları ve 7 Haziran'dan sonraki terör eylemleri ile ülkemizi tekrar karanlık geçmişe sürüklemek istiyorlar. Ama bizler olduğumuz sürece asla kimse bunda başarılı olamayacak. Aramıza nifak tohumları ekmeye çalışıyorlar, birbirimize kırdırtmanın peşindeler. Bu sanmayın ki kendi başına oluşan gelişmeler. Yanı başımızda Suriye'ye şimdi Rusya müdahale ediyor, Çin geliyor, orayı parçalayarak Türkiye'yi devre dışı bırakmak hedefleri var. Türkiye'yi terör gibi eylemleri patlak verdirerek kendi iç sorunlarıyla uğraşmasını sağlamak istiyorlar.

7 Haziran'dan sonra MHP Genel Başkanının, CHP Genel Başkanının ne söylediğini hepiniz biliyorsunuz. CHP Genel Başkanı %60 blok kurmalı bu hükümeti dedi, MHP Genel Başkanı da halk bize muhalefet görevini vermiştir dedi. Halkın görüşüne saygımız var. Hükümeti kurmak istedik ama derdi olmayan diğer partiler, Türkiye'nin hükümetsiz kalmaması için ellerini taşın altına koymadılar. 1 Kasım'da yeniden huzurunuza geliyoruz ve bu defa gereğini yapacağınıza asla şüphemiz yok. Seçimden hemen sonra karayılan lakaplı biri çıktı halk savaşını başlatacağız dedi. Şimdi ülkenin içinde bulunduğu durum ortada. Bunu Ak Parti çıkardı diyenlerin aklından şüphe ederim. İyi niyetli değil bu söylemler. Bizler hep birlikte ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için bir aradayız. 13 yıldır yaptığımız büyük çalışmaları yine sürdüreceğiz. Hepimize ayrı ayrı büyük görevler düşüyor" diye konuştu.

Orta doğu da haritalar yeniden çizmek isteyenler var diyen Alpaslan Kavaklıoğlu ; "Öncelikle tüm şehitlerimize Rabbimizin rahmetini diliyorum.Türkiye dünyanın merkezinde olan bir ülke. ve biz bu coğrafyada kalmak istiyorsak güçkü ve sağlam kalmamız lazım. Türkiye ne zaman ayağa kalkmaya çalışsa önüne engeller çıkarılmak isteniyor. Terör olaylarının hedefinde de Türkiyeyi durdurmak. Türkiye'nin etrafı yeniden dizayn edilmek isteniyor. Ortadoğuda haritalar yeniden çizilirken Türkiye'yi bu haritanın dışında tutmak için ekonomik ve terör gibi olaylarla baş başa bırakarak devre dışı bırakmak istiyorlar. Ama biz buna müsaade etmeyeceğiz. Partinin biri blok dedi, biri muhalefetiz dedi. Ülkede bir hükümet kurulmasına yanaşmadılar. 1 Kasımda yeniden aynı tablo ile karşılaşmamak için istikrardan yana destek vereceğinizden şüphemiz yok. Yeni seçim beyannamemizde toplumun her kesimine dokunan politikalarımız var yine. Biz samimiyetle insanlarımıza dokunmaya çalışıyoruz. Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız anlayışını hakim kılan bir anlayışın mensuplarıyız biz. Bu uğurda desteklerinizi bekliyoruz" şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alpaslan Kavaklıoğlu Ak Parti Türkiye Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title