Haberler

Niğde'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü Etkinlikleri Devam Ediyor

Niğde'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü Etkinlikleri Devam Ediyor. Dündarlı Beldesinde 3 Bin Kişinin Katıldığı Etkinlik Düzenlendi.

Niğde'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri devam ediyor. Dündarlı beldesinde 3 bin kişinin katıldığı etkinlik düzenlendi.

Niğde'nin merkeze bağlı Dündarlı beldesi sakinleri tarafından düzenlenen etkinliklerde 3 bin kişiye yemek dağıtılırken, günün anlam ve önemine ilişkin öğretmen ve öğrenciler çeşitli gösteriler sundu. Niğde Valisi Sebahattin Öztürk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Naci Aydın, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Üçer, Belde Belediye Başkanı Mehmet Güler ile çok sayıda öğrenci ve vatandaşların katıldığı kutlama törenleri belde meydanında gerçekleştirildi. Törenin açılış konuşmasını yapan Vali Sebahattin Öztürk, vatandaşların kendi imkanlarıyla yaptıkları kutlamaların takdire şayan olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından, şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrenci ve öğretmenlerin okudukları şiirler ise dinleyenler tarafından coşkuyla alkışlanırken, vatandaşların kendi imkanları ile hazırladıkları 3 bin kişilik pilav ve et davetlilere dağıtıldı.

(TA-FM) 19.03.2008 17:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title