Haberler

Nezaketli Çocuklar Tiyatronun Keyfini Çıkarttı

Pursaklar Belediyesi Mimar Sinan Nezaket Okulu öğrencileri, eğitimlerine bir gün ara vererek tiyatro izleyip doyasıya eğlendi.

Pursaklar Belediyesi Mimar Sinan Nezaket Okulu öğrencileri, eğitimlerine bir gün ara vererek tiyatro izleyip doyasıya eğlendi.

Pursaklar Belediyesi Mimar Sinan Dede Torun Evi'nde minikler için sahnelenen orta oyununda çocuklara "Kendileri gibi olma, başkalarına özenmemek gerektiği" mesajı verildi. 4 ila 6 yaş grubundaki çocukların eğitim gördüğü Nezaket Okulları'ndaki tiyatro etkinliğine katılan çok sayıda çocuğun mutluluğuna veliler de ortak oldu. Hacivat- Karagöz tiplemelerinin sahnelediği oyunla hem çocuklara hem de ailelere önemli mesajlar verildi.

Diyaloglarıyla çocukları güldürerek eğlendiren Hacivat-Karagöz tiplemeleri, miniklere doğru söylemeyi, büyüklere saygı, küçüklere sevgi göstermeyi, çevreyi koruma ve arkadaş edinme gibi konuların yanı sıra oldukları gibi görünmeyi, başkalarına özenmemeleri gerektiğini aşıladı. Adab-ı muaşeret eğitimlerini sanatsal uygulamalarla destekleyen Nezaket Okulları, aynı zamanda çocuklara tiyatro izleme bilinci ve alışkanlığı kazandırıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title