Haberler

Neymar Sırtladı Götürüyor!

La Liga’nın 16. haftasında lider Barcelona, Villarreal karşısında zorlansa da Brezilyalı yıldızının üstün oyunuyla maçı kazanmasını bildi.

Yaklaşık 1 aydır Arjantinli süperstarı Messi'den yoksun mücadele eden Barcelona, bu olumsuzluğa rağmen kazanmaya devam ediyor. Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Celtic'e yarım düzine gol atan Katalanlar, La Liga'da karşılaştığı Villarreal'i 2-1 mağlup etti. Celtic'e 3 gol atan Neymar, Villareal karşısında da Barcelona'ya galibiyeti getiren isim oldu.

30. dakikada Mario Gaspar ceza sahası içersinde topa elle müdahele etti ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Neymar, Barcelona'yı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya hızlı giren ise Villarreal oldu. Manuel Trigueros'un kullandığı köşe vuruşunda düzgün bir vuruş yapan Mateo Musacchio konuk ekibe beraberliği getirdi. Beraberliğin ardından baskısını artıran Katalan ekibi, üst üste girdiği pozisyonlardan sonuç alamazken, aradığı golü 68. dakikada buldu. Alexis Sancez'in pasını çok iyi değerlendiren Neymar, kendisinin ve takımının ikinci golünü kayderek üstünlüğü tekrar Barcelona'ya getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Barcelona, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Puanını 43'e yükselten Barcelona, maç fazlasıyla Atletico Madrid ile olan puan farkını 3'e, Real Madrid'in puan kaybetmesinin ardından ezeli rakibiyle olan farkı da 5'e yükseltti. Villarreal ise 28 puanda kaldı.

Barcelona - Villarreal karşılaşmasının detayları için tıklayın

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Villarreal La Liga Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title