Haberler

Neymar, Ronaldo ve Bale'in Satılması Halinde Real Madrid'e Gelebileceğini Söyledi

Güncelleme:

Real Madrid'in uzun bir süredir transfer etmek istediği Neymar eflatun-beyazlıların başkanı Florentino Perez'e, Real Madrid'e gelebileceğini fakat takımın 1 numarası olmak istediğini iletti.

Adı uzun bir süredir Real Madrid'le birlikte anılan Neymar hakkında İspanyol basını tarafından dev bir iddia ortaya atıldı.

Madrid kulübünün başkanı Florentino Perez'in açık açık takımda görmeyi istediği yıldız futbolcunun kulüp yönetiminden flaş bir talepte bulunduğu ortaya çıktı.

RONALDO VE BALE'İN SATILMASINI TALEP ETTİ

İspanyol Don Balon gazetesinin haberine göre Neymar, Real'e transfer olmaya sıcak baktığını ancak bunun karşılığında takımın 1 numarası olmak istediğini ve dolayısıyla Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale'in satılmasını talep ettiğini başkan Perez'e bizzat iletti.

Geçtiğimiz yaz 222 milyon euro karşılığında Barcelona'dan Paris Saint Germain'e transfer olarak tüm zamanların bonservis rekorunu kıran Brezilyalı golcü, yeni takımında 22 maçta 20 gol, 14 asistle oynayarak devasa bir performansa imza attı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Florentino Perez Real Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

Imam:

Karabukspora gel

22
1
yanıtYanıtla
müezzin beyy:

aynen hep bir numara olursun. .

yanıt0
yanıt0
CAMORANESSİ:

Ronaldo abi diyeceğine yok tabldot yemem yok mındar yemem züppe neymar.

20
2
yanıtYanıtla
GS:

Hakikaten karaktersiz bir yapısı var

12
1
yanıtYanıtla
TANJU:

RONALDONUN YANINDAN GEÇEMEZSİNN ALOOO

10
2
yanıtYanıtla
mehmet can:

yok daha

10
1
yanıtYanıtla
adsız garip:

bu cocukta ego değil ultra süper ego var lan sen kimsin tek başına maç alabilyiordun messi sakatken yepsana çıtığın bütün maçları kazansana bence bunun derdi sakatlık şöyle adam akıllı buna maçta bi toslayacak 3 - 5 ay yataktan kalkmayacak ondan sonra bakın bakalım ego mego kalıyor mu

7
2
yanıtYanıtla
mehmet can:

yok daha

8
1
yanıtYanıtla
Murat kadir:

Adam şuan dünyanın en iyisi ronalda nin olayı bitmiş boş konuşuyursunuz

2
6
yanıtYanıtla
Emrullah sezgin:

Oldu takimdaki herkesi gondersinler tek basina oyna yildizlar varken sana ne gerek var

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title