Haberler

Neymar, 400 Milyon Euro Bedelle Real Madrid'e Transfer Olmak Üzere

Güncelleme:

PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Neymar'ın 400 milyon euro bedelle Real Madrid'e transfer konusunu görüşmek için Brezilya'ya gitti.

PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'den dünyayı şok eden transfer hamlesi geldi. Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi ve sportif direktör Antero Henrique Brezilya'ya Neymar ile görüşmeye gitti. Fakat bu ziyaretin farklı bir amacı daha var...

NEYMAR'IN GELECEĞİ KONUŞULACAK

Khelaifi, Neymar'ın Real Madrid'e transfer konusunu görüşmek için Brezilya'ya gitti. Dolayısıyla PSG yöneticilerinin yaptığı çıkarmada, bu konu üzerinde de durulması ve Neymar'ın geleceğine yönelik konuların da görüşülmesi bekleniyor.

NEYMAR'IN YARDIM VAKFINA ZİYARETTE BULUNULACAK

PSG Başkanı ve Sportif Direktörü Brezilya'da birkaç gün kalacakları, bu kapsamda Neymar'ın kurmuş olduğu yardım vakfına da bir ziyarette bulunacakları belirtildi. Fransız ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenmesiyle Neymar'ın takımdan ayrılacağı söylentileri ortaya çıkmıştı. İkilinin burada sakatlıktan kurtulmaya çalışan oyuncularını ziyaret ederek bilgi alacakları belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Paris Saint Germain Real Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Adınızı Yazın:

400 milyon euroya süperligden 17 takımı alır lan. fenerbahçeyi hayatını satsalar alamazlar ama ;)

2
7
yanıtYanıtla
misafir:

türkiyeye gelse çok büyük reklam olur cumhurbaşkanı el atsa bu işe beşiktaşa gelse ne iyi olur 500 milyon euro paramı türkiye için

2
5
yanıtYanıtla
piyasa uzmanı:

Bi akıllıda sizsiniz zaten beşiktaşın piyasa değeri zaten 120m€ :D

yanıt2
yanıt0
Geyik:

Geyik yapmayin

2
0
yanıtYanıtla
REAL MADRİD EFSNESİ:

BAŞTAN HATA YAPTI FRANSA LİGİ KÖY LİGİ DÜNYANIN EN İYİ İLK İKİ TAKIMI BİRİ REAL MADRİD BİRİ BARCELONA İMKANIN VARSA O İKİ TAKIMDA OYNAYACAKSIN

2
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

DANISIKLI DÖGÜS PSG yi Piyon Olarak (ARACI) KULLANDILAR. . . BARSELONADAN KOPARMAK icin. . . . Yani REALMADRIT Taktigi. . .

1
0
yanıtYanıtla
b:

bişey daha verisnler , , de bağlayalım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title