Haberler

Neye Hikmet, Neye Hizmet" Konferansı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay: "Ne kadar tedbirinizi alırsanız alın ihanetin tedbiri olmaz. Paralel yapı akıl çelme ile oluşmuş bir yapı değil, yola çıkarken aklı çelinmiş bir harekettir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, "Ne kadar tedbirinizi alırsanız alın ihanetin tedbiri olmaz. Paralel yapı akıl çelme ile oluşmuş bir yapı değil, yola çıkarken aklı çelinmiş bir harekettir" dedi.

Memur-Sen Düzce Temsilciliği tarafından İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen "Neye Hikmet, Neye Hizmet", "Paralel Yapının Dünü, Bugünü ve Sonu" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Aktay, iyi bir niyetle hizmet hareketleri başlatan grupların dernek veya bir takım kurumlar oluşturabileceklerini, bunun da gayet normal olduğunu söyledi.

Paralel yapı hareketinin bugüne kadar hiç kimsenin şahit olmadığı biçimde organize bir hareket olduğunu ifade eden Aktay, "Bu hareket Türkiye'nin yabancı olduğu bir harekettir. Türkiye çokça hareket, çokça cemaat, çokça dini hareket ve çokça dini olmayan hareket gördü. Ama bu tarz her alana el uzatan, her alanda örgütlenen ve ayrı bir toplum inşa eden bir hareket şu ana kadar görülmüş bir hareket değil" diye konuştu.

Paralel yapının Amerika da yahudilerin sahip olduklarına benzer bir iktidar oluşturmak istediğini belirten Aktay, şunları kaydetti:

"Bu yapının içinde yalan var, dolan var, hile var şantaj var, ne ararsanız var. Amerika'nın maalesef bir Recep Tayyip Erdoğan'ı yok. Bunu göze alabilecek böyle bir  yapıyla mücadele edecek bir adamları yok. Amerika'ya da bir 17 Aralık lazım aslında. Bu 17 Aralık bu paralel yapının Amerika'da yahudilerin sahip olduğu iktidara tamamen sahip olmak için oluşturmak istedikleri bir şeydi. Aslında tamah etselerdi neredeyse ve maalesef o iktidara ulaşmışlardı. Bununla yetinmiş olsalardı yahudilerin Amerika'da yaptıklarına benzer bir iktidarı Türkiye'de kullanıyorlardı."

Bazı insanların çıktıkları yolda değişebildiğini vurgulayan Aktay, şöyle konuştu:

"Hizmet etmek için yola çıkarsınız, bir yapı kurarsınız yolda oyalanırsınız, yolda oyalanırken hedefiniz sapabilir. Bunlar nispeten masum sayılabilecek şeylerdir. Bizim paralel yapı hakkında zaman zaman iyimser düşünmemize neden olan durum, hizmet etmek için yola çıktılar, himmetleri topladılar. Ama bu himmetleri başka bir şeye dönüştürdüler. Eskiden de biliyorduk ama affetmiştik. Neden affetmiştik? Biz Müslümanlar biraz affediciyizdir. Biz affedici olmasak genişleyemeyiz. Bizim dinimiz bir tövbe kapısıdır. İnsanların değişebileceğine inanırız. Saf saf da inanırız ama bu saflık kötü bir şey değildir. Çokça defa da aldatılabiliriz fakat tedbirimizi de almak zorundayız. Ama ne kadar tedbirinizi alırsanız alın ihanetin tedbiri olmaz. Paralel yapı akıl çelme ile oluşmuş bir yapı değil. Yola çıkarken aklı çelinmiş bir harekettir." - Düzce

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

ak parti türkiye düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title