Haberler

    Nexus 7 Nasıl Bu Hale Gelebildi?

    Google ile Asus işbirliğinde geliştirilen uygun fiyatlı tablet bilgisayar Nexus 7, sıra dışı bir olay ile gündeme oturmayı başardı. Peki Nexus 7’ye tam olarak ne ...

    Google ile Asus işbirliğinde geliştirilen uygun fiyatlı tablet bilgisayar Nexus 7, sıra dışı bir olay ile gündeme oturmayı başardı. Peki Nexus 7'ye tam olarak ne oldu?

    Fiyat – performans konusunda belki de piyasadaki en iyi Android'li tablet bilgisayar olan Nexus 7, bugüne kadar hep iyi yönleri ile gündeme gelmişti ancak bu kez bahsi geçen olay biraz ilginç. Çin'li bir kullanıcının paylaştığı görsellere göre Nexus 7, şarj esnasında alev aldı.

    Önce hafif bir yanık kokusu ile başlayan sorunlar, sonrasında cihazın alev almasıyla son bulmuş. Kullanıcının aktardığı bilgilere göre tablet, odada yangın çıkarmaya yetecek kadar kıvılcım da saçmıştı üstelik. Cihazın olay sonrasındaki hali böylesi bir durumun nasıl olabildiği konusunda bizleri de hayretler içersinde bıraktı.

    Tabi ki bu durumun gerçekliği konusunda da temkinli olmakta yarar var. Zira basit bir karalama kampanyası olma olasılığı da bir hayli yüksek. Daha önce akıllı telefonların ve tablet bilgisayarların böylesi durumlara neden olabildiğine ilişkin birçok haber gündeme gelmişti ancak sanki bu biraz abartılı olmuş gibi. İlerleyen günlerde Asus cephesinden de elbet bir açıklama gelecektir. Bekleyelim ve görelim.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Google Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title