Haberler

News Pdr Şemdinli'de 150 Öğrenciye Bayramlık Hediye Etti

HAKKAR'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Günyazı Köyü İlk ve Ortaokulu'na giden 150 öğrenciye News PDR üyeleri tarafından bayramlık hediye paketi dağıtıldı.

HAKKAR'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Günyazı Köyü İlk ve Ortaokulu'na giden 150 öğrenciye News PDR üyeleri tarafından bayramlık hediye paketi dağıtıldı.

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyet'nde (KKTC) kurulan, gönüllülük esasına göre çalışan bünyesinde de psikoloji ve hukuk fakültelerinden lisans ve yüksek lisans öğrencileri ile akademisyenler bulunan News PDR üyeleri, Ramazan Bayramı öncesi Şemdinli İlçesi'ne bağlı Günyazı Köyü'nü ziyaret etti.  News PDR üyeleri burada köy okuluna giden 150 çocuğa içinde giyilecek, ayakkabı ve çeşitli kırtasiye malzemelerini bulnduğu hediye paketi dağıttı.

News PDR adına açıklama yapan Osman Azad Kazan, KKTC'de çalışmalara başladıklarını ve çocuklara yönelik cinsel istismar ve diğer mağduriyetleri önlemeye yönelik projeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şemdinli ilçesindeki öğrencilere de yardımda bulunmak istediklerini belirten Kazan, "Kaymakamlık, Halk Eğitim Müdürü Arif Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçerek bu köyümüzdeki öğrencilerimize yardım etmeye karar verdik. 20 arkadaşın topladığı bağışlarla çocuklara hediye aldık. Bayram öncesine denk gelmesi de çocuklar için çok iyi oldu" diye konuştu.

Şemdinli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Akdeniz ise yapılan yardımdan dolayı grup üyelerine teşekkür ederek plaket verdi.

- Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Şemdinli Türkiye Kıbrıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title