Haberler

Newcastle United Gökdeniz'in Peşinde

İngiliz Basını, Emre Belözoğlu'nun Takımının, Bordo Mavili Futbolcuyu Transfer Etmek İçin Trabzonspor'a 1.5 Milyon Euro Önereceğini Yazdı.

İngiliz basını, Emre Belözoğlu’nun takımının, bordo mavili futbolcuyu transfer etmek için Trabzonspor’a 1.5 milyon Euro önereceğini yazdı.

MİLLİ futbolcu Emre Belözoğlu’nun da formasını giydiği İngiltere’nin ünlü kulübü Newcastle United’ın Trabzonspor’un yıldızı Gökdeniz Karadeniz’e talip olduğu iddia edildi. İngiliz ’Sunday People’ gazetesi, Newcastle’ın yeni teknik direktörü Sam Allardyce’ın bordo mavili futbolcuyu transfer etmek istediğini yazdı. Gazetenin haberine göre, Allardyce, Gökdeniz hakkında, halen kendi ekibinde oynayan Emre’den de olumlu görüş aldı ve teklifini milli takımdan arkadaşına iletmesini istedi. İngiliz kulübünün Gökdeniz için Trabzonspor’un kapısını 1.5 milyon Euro’luk teklifle çalacağı ileri sürüldü.

Trabzon’a söz verdim

Bu arada Trabzonspor ile prensip anlaşmasına varan Samsunspor’un kaptanı Adnan Güngör, bordo mavili kulübe söz verdiğini ve imza gününü beklediğini söyledi. Adnan, Beşiktaş ile anlaşan Ertuğrul Sağlam’ın kendisini ısrarla istediği yönündeki iddialar ile ilgili olarak, "Ertuğrul hoca Kayseri’deyken beni istemişti ama son dönemlerde hiç görüşmedik. Zaten ben Trabzonspor’a söz verdim. İmza günümü bekliyorum, 11 Haziran’dan sonra imza atacağım" dedi. Öte yandan Divan Kurulu toplantısında pahalı transfer yapmayacaklarını açıklayan Trabzonspor yönetiminin Serkan Balcı’ya 2 yıllığına 2 milyon 600 bin dolar önermesi ise bordo mavili camianın tepkisine yol açtı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title