Haberler

New York'ta Vinç Paniği: 4 Ölü

New York"un Manhattan Bölgesinde, Bir Gökdelenin İnşaatında Kullanılanılan Bir Vincin Binaların Üzerine Düşmesi Sonucu 4 Kişi Öldü, Üçü Ağır 10 Kişi Yaralandı. Bölgede Bulunan Türk Vatandaşları Olaydan Şans Eseri Yara Almadan Kurtuldu. Vinç Kazasını Terörist Saldırı Zanneden Bölge Halkı Uzun Süre Panikten Kurtulamadı.

-New York"un Manhattan bölgesinde, bir gökdelenin inşaatında kullanılanılan bir vincin binaların üzerine düşmesi sonucu 4 kişi öldü, üçü ağır 10 kişi yaralandı. Bölgede bulunan Türk vatandaşları olaydan şans eseri yara almadan kurtuldu. Vinç kazasını terörist saldırı zanneden bölge halkı uzun süre panikten kurtulamadı.

NEW YORK – (ANKA) Can Kamiloğlu bildiriyor - New York"un Manhattan bölgesinde, bir gökdelenin inşaatında kullanılanılan bir vincin binaların üzerine düşmesi sonucu 4 kişi öldü, üçü ağır 10 kişi yaralandı. Bölgede bulunan Türk vatandaşları olaydan şans eseri yara almadan kurtuldu.Vinc kazasını terörist saldırı zanneden bölge halkı uzun süre panikten kurtulamadı.

Manhattan"ın, 2'nci Caddesi ile 517inci Sokağı arasında bir gökdelenin inşaatında kullanılan vinç, henüz nedeni açıklanmayan bir nedenle bazı binaların üzerine düştü. Olay sırasında bir bina tamamen, bazı binalar da kısmen hasar gördü. Trafiğe tamamen kapatılan bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Yıkılan bina enkazında hayatta olduğu iddia edilen kişileri kurtarmak için de kurtarma ekipleri, köpeklerle arama yapıyor. Olay sırasında çok büyük panik yaşandı. Bölgeye sevk edilen yaklaşık 300 itfaiye eri ve 150 kadar polis arama ve kurtarma çalışmalarına katılılıyor. Bölgede bulunan çok sayıda araçta enkaz altında kaldı. Olay sonucunda bölgede bulunan konut ve işyerlerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

-BÖLGEDE ÇOK SAYIDA TÜRK VARDI-

Çöken ve hasar gören binaların yanında bulunan Şip Şak isimli Türk restaurantında çalışan ve diğer binalarda yaşayan Türk vatandaşları olaydan yara almadan kurtuldu. Olay bölgesinde yaşayan 3 Türk"ün de oturdukları binaların hasar görmesi nedeniyle evlerine giremedikleri öğrenildi. New York Başkonsolosuğu yetkilileri olay sırasında bölgede bulunan Türklerin arasında ölü veya yaralının olmadığını söylediler.(ANKA)

(CK/ONR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title