Haberler

New York'ta Konser Verdi

Sertab Erener ile Dünyaca Ünlü Kompozitör ve Piyanist Fahir Atakoğlu, New York'ta Konser Verdi.

SERTAB ERENER İLE DÜNYACA ÜNLÜ KOMPOZİTÖR VE PİYANİST FAHİR ATAKOĞLU, NEW YORK'TA KONSER VERDİ.

New York'un en büyük ve en ünlü konser salonlarından biri olan Carniege Hall'deki konserde Sertab Erener ve Fahir Atakoğlu, büyük bölümünü New York'ta yaşayan Türkler'in oluşturduğu yaklaşık 3 bin kişinin karşısına çıktı. Carniege Hall'daki konser açılışı, Fahir Atakoğlu'nun 'Anadolu' isimli kompozisyonu ile yapıldı.

Atakoğlu "Türkiye'mizin kurucusu Atatürk için" düzenlediğini söylediği 'Sarı Zeybek' kompozisyonu izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Daha sonra Fahir Atakoğlu tarafından sahneye davet edilen, Sabri Tuluğ Tırpan ve Serdar Barçın, Atakoğlu'na eşlik etti. Konserin ilk bölümünün son konuğu olarak sahneye davet edilen Sertab Erener şarkılarının yanısıra esprileriyle ile de geceye ayrı renk kattı. Erener ve Atakoğlu, New York'un en prestijli konser salonlarından biri olan Carniege Hall'de, müzikseverlerle birlikte olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title