Haberler

    Gazeteci Nevzat Dindar: Fatih Terim, İstifa Kararı Aldı

    Güncelleme:

    Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, "Mustafa Cengiz'in Fatih Terim'i savunamadığı toplantı sonrası tecrübeli hoca istifa kararı aldı. Hocayı kararından vazgeçirmek için 4 saat dil döktüklerini biliyorum. Nihayetinde hoca bu kararından vazgeçti." dedi.

    Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle sıkıntılı dönemden geçen Galatasaray, Spor Toto Süper Ligde cuma günü Atiker Konyaspor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesi Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı takımı değerlendirdi.

    İşte Nevzat Dindar'ın yorumları:

    "Galatasaray'da yaşanan sakatlıkların nedenleri ile başlayalım. Yaz kampı istenilen düzeyde geçmedi. Antrenmanların dozu üst seviyede değil. Oyuncu koşu mesafeleri 7 km'den 4 km'ye düştü. G.Saray, Zürih'te istediği gibi çalışma ortamı bulamadı. G.Saray'ın faydalandığı oyuncu sayısı kısıtlı. Sınırlı kadro var. Avrupa maçları ve fikstür yoğunluğu eklenince sakatlıklar üst üste gelmeye başladı. Avrupa'daki kulüplerin faydalandığı oyuncu sayısı eş değer değil. Planlamalar çok farklı. Sakatlıkları, sadece antrenman metodu ile ilişkilendirmek doğru olmaz.

    "INTER 25 MİLYON EURO GETİRİRSE TRANSFER GERÇEKLEŞİR"

    Premier Ligde 50-60 milyon eurolar çok rahat ödeniyor. Ozan genç ve kaliteli oyuncu. Lider bir oyuncu. Topu oyuna iyi sokuyor. Ofanstan devşirme olması da artı bir özellik. Çok ciddi paralara gidecek. Cengiz Ünder ve Cenk Tosun'un rekorunu kıracak. Inter 20-25 milyon euro getirirse, transfer gerçekleşebilir. G.Saray'da kalsa da üzerine koyarak gider.

    "TOLGAY'A GALATASARAY FORMASI YAKIŞIR"

    Tolgay Arslan'ı hoca ister. Selçuk İnan'dan sonra Tolgay gelebilir. O şartlar oluşmaya başladı. Ama Beşiktaş oynatmadığı Love'u G.Saray'ı vermedi. Tolgay için pazar oluşacaksa o pazar için ilk alıcı G.Saray olur. Tolgay'ın asla hayır diyemeyeceği bir takım formül de olur. Tolgay'a G.Saray forması yakışır. Beşiktaş'ı karşısına almadan bir formül bulunacak. G.Saray, Tolgay'ı Fenerbahçe'ye kaptırmaz.

    Gazeteci Nevzat Dindar: Fatih Terim, İstifa Kararı Aldı

    "FATİH HOCA İSTİFA KARARI ALMIŞTI"

    G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz'in söylemleri çok da şık durmuyor. Camianın içinden aldığım izlenimler bu. 6-0 psikozundan bahsetmesi, bunun Fatih hoca tarafından hoş karşılanmaması var. Fatih Terim'in yeterince savunulmadığı görüşü hakim. Cengiz'in Terim'i savunamadığı toplantı sonrası hoca istifa kararı almıştı. Hocayı kararından vazgeçirmek için 4 saat dil döktüklerini biliyorum. Nihayetinde hoca bu kararından vazgeçti. Fatih hoca yalnız bırakıldı. Başkanı tarafından savunulamadı. Umarım tribüne oynamak için bu söylemlerde bulunmuyor. Dikkatli olmak, dikkatli konuşmak zorundasınız."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (27)

    KSK li MESUT:

    Paratör istifa etmez. Kovdurtur kendini tazminat almak için...

    10
    124
    yanıtYanıtla
    Beşiktaş 1903:

    Türk futbolu son çirkeftende kurtulacak bu paragöz parator ne zaman giderse Türk futbolu gelişir. Futbolculara kabadayılıktan kavgadan başka birşey öğretmedi egospor

    11
    13
    yanıtYanıtla
    osman:

    galasarayı bitirme hareketi 3 kulüp yönetimi fatih hoca karşı karşıya getirmek federasyon basın bu işi organize ediyor oyuna gelmemeli yeterince zarar verildi aman ha diyorum

    7
    7
    yanıtYanıtla
    zxcv:

    Komplo teorisi senin ki

    yanıt4
    yanıt1
    kemal:

    kudurun kudurun komik şeyler sizi İMPARATOR diyeceksinizzz

    4
    9
    yanıtYanıtla
    Gurbetci:

    Bu Adam Türkiyenin en Karaktersiz Insanì! Milli Takìmì bu batìrdì..utanmadan birde 9 Miliyon TL Tazminat aldì! Artìk Fatih Terim gibi..Hasan Şaş gibi...Arda Turan gibi karaktersiz..gençlerimize örnek olmayan Çürükleri hiç kimse görmek is-te-mi-yor!

    5
    8
    yanıtYanıtla
    imparator:

    eziksiniz fatih terimin tırnağı olamazsın

    yanıt3
    yanıt2
    ua:

    ülkesi değil de, ecnebi memlekette yaşamını sürdüren, ora için çalışan, onun kültürüyle yoğrulmaya devam eden denyo gelmiş karakterden bahsediyor.

    yanıt0
    yanıt1
    GÜNGÖRENLİ:

    baktı takım şampiyon olamayacak istifayı basim :D Geçen sezonda Tudor''un kurduğu şeylerin üstüne şampiyonluk yaşadı.

    6
    6
    yanıtYanıtla
    DOĞRUSU BU:

    Kaçacak abi . . . . Fırsatını buldu mu yatır . Elinde topçu kalmadı . Baktı işler kötüye gidiyor en iyisi sıvışmak deyip kirişi kıracak . . . Nereye Fatih hoca . . . Marifet eldekilerle bir yere varmak . iyi topçularla takımı sütçü Süleyman da lider yapar

    6
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title