Haberler

Nevşin Mengü, Kendisini Kandıran Kardeşine Demediğini Bırakmadı

Güncelleme:

Kardeşinin 'gözaltına alınıp dövüldüm' açıklaması yalan çıkan Nevşin Mengü "Bu sefer, hata yaptım, hem de büyük bir hata yaptım. Kendi canımdan kanımdan kardeşime fazla güvendim" dedi.

Cihangir'den kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından kaçırıldığını söyleyerek önce tweet atan daha sonra şikayetçi olan gazeteci Nevşin Mengü'nün kardeşi avukat Burak Mengü'ye suç uydurmaktan işlem yapıldı.

Asayiş Şube Gasp Büro tarafından yapılan incelemeye göre, Burak Mengü'nün kaçırıldığını söylediği gün bir müvekkili ile buluştuğu, Ümraniye'ye gittiği ardından da saat 19.00 sıralarında aynı kişi tarafından Levent'te bırakıldığı tespit edildi. Burak Mengü'nün şikayetini geri çektiği bildirildi.

"ÖLECEK GİBİ HİSSETTİM"

Daha önce kardeşinin kaçırılmasını Birgün'deki köşesine taşıyan Nevşin Mengü ise bu sabah bir açıklama yaptı. Nevşin Mengü'nün "Ne deseniz haklısınız" diyerek "Ölecek gibi hissetim" başlığıyla Twitter'dan paylaştığı açıklama şöyle: "Vallahi evet ölecek gibi hissettim. Ben hayatımda doğruya hep doğruyu aktarmaya çok önem verdim. Her zaman haber yazarken de haber aktarırken de ince eledim sık dokudum.

"KARDEŞİME FAZLA GÜVENDİM"

Bu sefer, hata yaptım, hem de büyük bir hata yaptım. Kendi canımdan kanımdan kardeşime fazla güvendim. Söylediklerini yeterince sorgulamadım. Her zaman haber yaparken yaptığım gibi kaynağı didik didik didiklemedim. Hata benim.

Burak, kendi içinde ne yaşadı bilemiyorum. Daha evvel baktığı davalar nedeniyle sıkıntı yaşadığını biliyorum. Ancak ne olursa, olmamış bir şeyi olmuş gibi; ya da olan bir şeyi farklı şekilde aktarmak kabul edilemez.

Nevşin Mengü, Kendisini Kandıran Kardeşine Demediğini Bırakmadı

"HİÇBİR KURUMA DÜŞMAN DEĞİLİM"

Polis ne melektir ne de öcü. Hiç bir kuruma düşman değilim. Kurumlar içinde aksayan bir takım sorunlar varsa, bunların basın yoluyla kamuoyu gündemine getirilmesi ve sorgulanmasının her şeyden çok kurumların yararına olacağı görüşündeyim. Ancak kurumların boş iddialarla karalanmasına karşıyım. Hatta önce ben karşı dururum.

"HATALARIN ÖĞRETİCİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRÜM"

Hata yaptığım zaman hata yaptım derim, denmesi gerektiğine inanırım. Hataların öğretici olduğunu da düşünürüm. insan düşmeden yürümeyi öğrenemiyor, yürümekte ne kada usta olsa da, bazen takılıp düşebiliyor.

Nevşin Mengü, Kendisini Kandıran Kardeşine Demediğini Bırakmadı

Kırgınım ve kızgınım, beni sosyal medyada linç edenlere değil, kendilerince haklılar; zaafımdan yararlanıp, beni yanlış yönlendirdiği için kardeşime kırgınım. Bazen kol kırılır yen içinde kalır. Ama kırık başkalarına zarar veriyorsa, günah benim diyip meseleyi açmak açıklamak gerekir. Bu durum öyle bir durum.

Kendime kıssadan hisse; haber yaparken, kim olursa olsun, haber kaynağı olarak birini dinlerken daha ince eleyip sık dokumak gerektiğini öğrendim. Gazetecilik zor iş mi evet zor ve ben büyük bir gazetecilik hatası yaptım."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nevşin Mengü Ümraniye Cihangir Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

wossss:

demekkı aıle boyu sahtekarsınızzz

53
1
yanıtYanıtla
mercek:

hadiii. . . . siz değilmisiniz her sorunda milleti istifaya çağıran. görelim bakalım

49
3
yanıtYanıtla
D:

aynen. . . bende bekliyorum istifa edecekmi bakalım

yanıt2
yanıt0
CANAN:

TABİ SİZ HATA YAPINCA ÖĞRETİCİ OLUYO BAŞKALARI HATA YAPINCA DİREKT İNFAZ HER YOLDAN

45
1
yanıtYanıtla
Almanlarınbabası:

seni ekranlarda görmek istemiyoruz daha fazla uzatma

42
3
yanıtYanıtla
BEHZAT A:

BU KADINDAN HİÇ HOŞLANMIYORUM, , SEBEBİ İÇİNDEKİ KÖTÜ DÜŞÜNCELERİ VE ANLAMSIZ HIRSI YÜZÜNE YANSIYOR. . BUNUNLA EVLENEN ERKEK 2 AY DAYANAMAZ

43
0
yanıtYanıtla
......:

o polislerin günahına girdiniz . . ne boş insanlarsınız ya . . hükümeti sevmediğiniz bariz belliydi her yorumda , kardeşinle beraber iyi tezgah kurdunuz . . yazıklar olsun . . sözde okumuş insanlar ama yalancılık üzerine master yaparak . .

38
0
yanıtYanıtla
Vatandaşlıktan atılmalı:

Sahteıar sürüsü defolun geldiğiniz yere gidin, hainlikleriniz tavan yaptı

33
4
yanıtYanıtla
ünal özer:

Sen bu devlete ve bu devletin her kuruma alenen düşmansın. İnkar edip aksini söylemen bile senin aptal olduğunun bir kanıtı. Bence sen patronlarına söyle, bu seferki yalan tutmadı başka biey bulmak lazım diye, bir de paranı o kadar çok veriyorlar ki ağzına, sen bile çılgınlıkta sınır tanımıyosun çok yalan bir özgüvene sahipsin. Ve bi tavsiye git sen vatanına israile yerleş bence.

37
0
yanıtYanıtla
sanane:

emniyet teşkilatını, zan altında bıraktınız, iftira attınız, inşallah cezasını çekersiniz

35
0
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title