Haberler

Nevşehir: Nevşehir İl Müftülüğü'nden Gençlere Konferans

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından ilköğretim okullarında "Gençlik ve Zararlı Alışkanlıklar" konulu bir konferans düzenlendi.

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından ilköğretim okullarında "Gençlik ve Zararlı Alışkanlıklar" konulu bir konferans düzenlendi.

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından Mehmet Gülen İlköğretim Okulu ve Ersular İlköğretim Okulları'nda düzenlenen ve gençlerin edinebilecekleri zararlı alışkanlıkların anlatıldığı konferans, Ankara Müftü Yardımcısı Gaffar Tetik tarafından verildi. Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı konferansta, Ankara Müftü Yardımcısı Tetik, öğrencilere ileriki yılları ve eğitim hayatlarında mutlaka bir ideallerinin bulunması ve bu hedeflerine ulaşmak için çaba göstermeleri konusunda tavsiyede bulundu. Örnek bir gencin, hem ailesine hem de çevresindeki insanlara karşı saygılı ve hoşgörülü olması gerektiğini bildiren Tetik, "Özellikle çevre konusunda gençler maalesef yeterli özeni göstermiyor. Yerlere çöp atan insanlar arasında gençlerde var. Bu gibi hareketler vicdanen bizi rahatsız etmelidir. Gençler, çevremizi ve yerleri temiz tutalım. Çevremizi kirletmek ağaçları kırmak, çiçeklere zarar vermek bunlar kötü alışkanlıklardır" diye konuştu.

Konferans sonunda öğrencilere İl Müftülüğü tarafından çeşitli dini kitaplar hediye edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title