Haberler

Nevşehir'in Projelerine 786 Bin Avroluk Destek

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülen Comenius, Leonardo da Vinci, Grundtvig ve Avrupa Dil Ödülü başvuruları sonuçlarına göre Nevşehir, bu yıl 786 bin 560 Avro almaya hak kazandı.2012 yılı başvuru...

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülen Comenius, Leonardo da Vinci, Grundtvig ve Avrupa Dil Ödülü başvuruları sonuçlarına göre Nevşehir, bu yıl 786 bin 560 Avro almaya hak kazandı.

2012 yılı başvuru sonuçlarına göre, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Comenius Regio Bölgesel Ortaklık Projesi, TOKİ 125. Yıl İlköğretim Okulu, Fatih İlköğretim Okulu, Anadolu Öğretmen Lisesi, Hacı Bektaşı Veli İlköğretim Okulu, Acıgöl İlköğretim Okulu, Mehmet Zeki Han İlköğretim Okulu, İncekaralar İlköğretim Okulu, Mehmet Dinler İlköğretim Okulu, Abuşağı İlköğretim Okulu, Tatlarin İlköğretim Okulu, Ovaören İlköğretim Okulu, H. Lütfi Pamukçu İlköğretim Okulu, Emmiler İlköğretim Okulu, Tuzköy İlköğretim Okulu, Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi, Merkez Atatürk İlköğretim Okulu'nun Comenius Okul Ortaklıkları projeleri, Avanos Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin Leonardo Ortaklık Projesi, Nevşehir Eğitime Gönül Verenler Derneği ile Nevşehir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü'nün Grundtvig Projesi, Nevşehir Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Nevşehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Nevşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Nevşehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin Leonardo Hareketlilik projeleri kabul edildi.

Nar Barbaros İlköğretim Okulu ise Avrupa Dil Teşvik Ödülü almaya hak kazandı.

Nevşehir Valiliği Avrupa Birliği Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan Leonardo Ortaklık Projesi ve çalışma ziyareti

(Study visit) programı da kabul edildi. Çalışma ziyareti programında Nevşehir Valiliği'nin, Türkiye'de projesi kabul edilen ilk ve tek valilik olduğu belirtildi.

Ayrıca Nevşehir Valiliği Avrupa Birliği Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar Ge'nin Avustralya, Amerika, İsveç ve Kanada büyükelçiliklerine sundukları sosyal sorumluluk projelerinin tamamı kabul edildi.

Nevşehir Valiliği tarafından İngiltere Büyükelçiliğine yapılan başvuru sonucunun ise beklendiği kaydedildi.

Devlet Planlama Teşkilatı'na bağlı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından organize edilen "Avrupa Dil Ödülleri" kapsamında Nevşehir, bu ödülü en çok kazanan il olma unvanını korudu.

-"Kurumlar arası işbirliği başarı getirdi"

Nevşehir Valiliği Avrupa Birliği Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar Ge biriminin ilde tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla olan işbirliği sayesinde Nevşehir'de mevcut hibe programları çerçevesinde birçok kurumun projelerinin kabul edildiği bildirildi.

Avrupa Birliği projelerinin yanı sıra TR71 bölgesinde Ahiler Kalkınma Ajansı'ndan da diğer iller arasında en çok hibe almaya hak kazanan il Nevşehir oldu.

Muhabir: Murat Asil

Yayıncı: Yücel Velioğlu - NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Nevşehir Valiliği Avrupa Birliği Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title