Haberler

Nevşehir - Ek Görüntü//Ambulans İle Otomobil Çarpıştı: 10 Ya

Olay Yerinde Bulunan Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Mensup Polisler, Kazadan Görüntü Olmak İsteyen Gazetecilerle Tartıştı.

Olay yerinde bulunan Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne mensup polisler, kazadan görüntü olmak isteyen gazetecilerle tartıştı.

NEVŞEHİR'de meydana gelen trafik kazasında yaralılara müdahale etmek için yola çıkan ambulans, Avanos İlçesi'nde otomobille çarpıştı. Kazada sağlık personellerinin de aralarında bulunduğu 10 kişi yaralandı.

Avanos İlçesi'ne bağlı Ortahisar beldesinde meydana gelen trafik kazasındaki yaralıları almak için olay yerine giden Mehmet Sucu'nun idaresindeki Nevşehir Sağlık Müdürlüğü'ne ait 50 EC 112 plakalı ambulans ile Abdullah Çokyiğit'in kullandığı 50 LC 767 plakalı otomobil Avanos Çevre yolu kavşağındaki akaryakıt istasyonu önünde çarpıştı. Kazada ambulans sürücüsü Mehmet Sucu (50) ile sağlık görevlileri Dudu Selvi (27), Hanife Dündar(40), Ömer Sözel(40) ve otomobil sürücüsü Abdullah Çokyiğit (25), otomobilde bulunan Sinan Özdoğan (30), Seda Yurttutan (25), Ayşe Özhan (25), Sedanur Papacı (14) ve Ali Özdoğan (10) yaralandı. Yaralılar İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi ile özel bir hastanede tedavi altına alındı. Bu arada olay yerinde bulunan Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne mensup polisler, kazadan görüntü olmak isteyen gazetecilerle tartıştı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title