Haberler

Nevşehir'den Kısa Kısa

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gülşehir ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşla görüştü.

Vali Aktaş, Bölükören, Ovaören, Gökçetoprak, Yalıntaş, Terlemez, Yakatarla, Oğulkaya, Kızılkaya ve Gülpınar köylerini gezerek, köy halkı ile biraraya geldi.

Köy muhtarlarından çalışmalarla ilgili bilgi alan Aktaş, halkın taleplerini dinledi.

Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Vatandaşımızla, insanlarımızla daha yakın olmak, ihtiyaçlarını yerinde görmek, isteklerini yerinde dinlemek için köylerimizi ziyaret ediyoruz." dedi.

Aktaş'a programlarında, Gülşehir Kaymakam Vekili Yiğit Yaşar Demirer, Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ile köy muhtarları eşlik etti.

Nevşehir'de "huzur uygulaması"

Nevşehir'de, emniyet ekiplerince "Huzur uygulaması" yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, İl merkezi ve ilçelerde yürütülen çalışmada, av malzemesi satışı yapan iş yerleri, alış veriş merkezleri, umuma açık eğlence yerleri ile trafikteki araçlar denetlendi.

167 personelin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, 14 av bayii, 103 umuma açık yer, 143 araç ve bin 250 şahıs kontrol edildi.

Kusurlu olduğu tespit edilen 12 araca toplamda 13 bin 809 lira para cezası kesilirken, bakaya suçundan aranan 2 şahsa yasal işlem yapıldı.

Derinkuyu'da okul yararına kermes

Derinkuyu ilçesindeki Mehmet Akif Ortaokulu'nda geliri okulun ihtiyaçlarından kullanılmak üzere kermes düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Hanefi Bostan, öğrenci velileri ve ilçe esnafının katkısıyla hazırlanan kermesin okul yararına düzenlendiğini belirtti.

Velilerce hazırlanan börek, tatlı, pasta ve yemekler, oluşturulan stantlarda satışa sunuldu.

Etkinliğe, Derinkuyu Kaymakamı İsmail Erdoğan, Cumhuriyet Savcısı Ali Hasan Eyesen, İlçe Emniyet Amiri Murat Karadeveli ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title