Haberler

Nevşehir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Nevşehir'de trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralıNEVŞEHİR - Nevşehir'de bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

Nevşehir'de trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

NEVŞEHİR - Nevşehir'de bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Derinkuyu'dan Nevşehir'e gelmekte olan 50 FC 392 plakalı araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında Nevşehir'den Derinkuyu istikametine gitmekte olan 50 AJ 760 plakalı araca çarptı. Kazada yaralananlara ilk müdahaleyi kaza yerinden geçen sürücüler yaparken olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılara müdahalenin yapılmasının ardından yaralılardan 3'ü Nevşehir Devlet Hastanesi'nde biri ise Kapadokya Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada 50 FC 392 plakalı aracın ismi öğrenilemeyen sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Derinkuyu Nevşehir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title