Haberler

Nevşehir'de kaybolan Şehnaz Karaman'a ne oldu? Şehnaz öldü mü, öldürüldü mü?

Güncelleme:

Lütfiye Gündüz ile Nezen Germiyen konusu işlenmeye devam ederken ortaya bir isim daha çıktı. Nevşehir'de kayıp olan bir diğer isim Şehnaz! Lütfiye Gündüz'ün kaybı araştırılırken Nezen Germiyen cinayeti de tekrar gündeme gelmişti. Aynı dönem aynı şehirden kaybolan bir diğer isim ise Şehnaz oldu. Peki, Şehnaz Karaman öldü mü, öldürüldü mü? Şehnaz kayıp mı oldu? Şehnaz kimdir?

Müge Anlı'da bugün ele alınan bir konu daha programa damga vurdu. Nevşehir'de kaybolan Lütfiye Gündüz'ün konusu araştırılırken, Nezen Germiyen cinayeti ele alınmıştı. İki konu hakkında araştırmalar devam ederken Müge Anlı ortaya bir konuyu daha çıkardı. Aynı dönem Nevşehir'de kaybolan Şehnaz konusu 18 Mayıs itibarıyla ele alınan konu oldu. Peki, Nevşehir'de kaybolan Şehnaz'a ne oldu? Şehnaz öldü mü, öldürüldü mü?

NEVŞEHİR'DE KAYBOLAN ŞEHNAZ KARAMAN'A NE OLDU?

Müge Anlı'nın bahsettiği Şehnaz'ın kaybolduğu dönemde telefon bilgilerinin ortaya çıkması nedeniyle birine kaçtığı düşünüldü. Ancak sonrasında Şehnaz'a dair hiçbir detay ortaya çıkmadı. Müge Anlı bu kaybı "Kayıp olduğu unutulan bir kayıp" olarak nitelendirdi. Konu ilk kez 18 Mayıs tarihi itibarıyla ele alındı. Detaylar aktarılmaya devam ediyor.

13 yaşında öldürülen Nezen Germiyen cinayeti ve 8 yıldır kayıp olarak aranan Lütfiye Gündüz olayının ardından bu kez de 20 yıldır kayıp olan Şehnaz Kahraman'ın akıbeti merak konusu oldu. Dört çocuk annesi Lütfiye Gündüz'ü kaybolduğu gün olan 30 Nisan 2013 tarihinde yaklaşık 5 kez aradığı ortaya çıkan Ramazan Özcan adlı şahsın, 20 yıl önce kaybolan Şehnaz Kahraman'ın olayıyla da bağlantısı olduğu öğrenildi. Şehnaz ve Ramazan Özcan'ın 240 telefon kaydı ortaya çıktı.

Şehnaz Kahraman'ın yaklaşık 1200 TL'lik faturasının olduğunu da ekleyen Müge Anlı, üstelik bu dökümler içinde en çok Ramazan Özcan'ın adının geçtiğini kaydetti. Borcu olduğu için evden ayrıldığı iddia edilen Şehnaz Kahraman'ın şüpheli kaybında kimsenin olayın peşine düşmemesi şüpheleri arttırdı.

NEZEN GERMİYEN-LÜTFİYE GÜNDÜZ BAĞLANTISI

2012 yılında evinden ayrılan ve 6 ay sonra cansız bedenine ulaşılan 13 yaşındaki Nezen Germiyen cinayetinin kayıp Lütfiye Gündüz dosyası ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Çarpıcı iddiayı, kayıp kadının sevgilisi olduğu iddia edilen 27 yaşındaki Nurullah Koçyiğit'in kız kardeşi Büşra Koçyiğit dile getirdi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

NEZEN GERMİYEN-LÜTFİYE GÜNDÜZ BAĞLANTISI

2012 yılında evinden ayrılan ve 6 ay sonra cansız bedenine ulaşılan 13 yaşındaki Nezen Germiyen cinayetinin kayıp Lütfiye Gündüz dosyası ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Çarpıcı iddiayı, kayıp kadının sevgilisi olduğu iddia edilen 27 yaşındaki Nurullah Koçyiğit'in kız kardeşi Büşra Koçyiğit dile getirdi.

Nezen Germiyen'in katili bulundu mu? Nezen Germiyen cinayetinde son durum nedir?

"NEZEN'İ BEN ÖLDÜRDÜM"

Nezen Germiyen cinayeti ve kayıp Lütfiye Gündüz ile de bağlantılı olduğu öğrenilen şüpheli Ahmet Taşkın'ın kendisine o dönem defalarca saldırıda bulunup tehditler savurduğunu açıklayan Büşra Koçyiğit, şunları ifade etti:

"Ahmet Taşkın, 'Nezen'i ben öldürdüm. Onu öldürdüğüm gibi seni de öldüreceğim. Seni dağa kaçıracağım. Şu Lütfiye'yi bize verin' dedi. Bana ağza alınmayacak sözlerde bulundu. Kafama silah dayadı. Okula giderken defalarca arabayı üzerime sürdü. Korktuğum için sustum."

Nezen Germiyen ve Lütfiye Gündüz'le bağlantılı Ahmet Taşkın hakkında tüyler ürperten itiraf! Stüdyo buz kesti

STÜDYO BUZ KESTİ

Hayrete düşüren iddia ve iki dosya arasındaki bağlantı sonrası Müge Anlı ve stüdyodakiler buz kesti. Öte yandan 13 yaşındaki Nezen cinayetinin yaşandığı o dönemde şüpheli isimler arasında yer alan Ahmet Taşkın'ın, Lütfiye Gündüz ile kaybolduğu gün görüşme yaptığı ortaya çıkmıştı.

Nezen Germiyen ve Lütfiye Gündüz'le bağlantılı Ahmet Taşkın hakkında tüyler ürperten itiraf! Stüdyo buz kestiAhmet Taşkın

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title