Haberler

Nevşehir'de Görev Yapan İmam 1 Aylık Maaşını Devlete Bağışladı

Nevşehir'de görev yapan imam 1 aylık maaşını devlete bağışladı

İmam Baki Öncel: "Devletim canımı istesin vermeye hazırım"

"Biz devletimizin yanındayız, bugünlerde geçecek"

NEVŞEHİR - Türkiye'nin ABD ile yaşadığı kriz ve sonrasında doların artmasına tepki gösteren imam Baki Öncel, bir aylık maaşını devlete bağışlayarak, "Devletim canımı istesin vermeye hazırım" dedi.

ABD'nin Türkiye'ye karşı başlatmış olduğu ekonomik savaş sonrasında harekete geçen vatandaşlar dövizlerini Türk Lirasını çevirirken Nevşehir Bahçelievler Hüseyin Yüncü Camiinde imamlık yapan Baki Öncel'de bir aylık maaşını devlete bağışladığını açıkladı. Öncel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada devletimi köle yapmaya çalışan ve ekonomik savaş açan şer güçlere karşı devletimin bekası milletimin bağımsızlığına katkısı olacağı için bu ayki maaşımı devletime bağışlıyorum açıklamasında bulundu. Konuyla ilgili olarak İhlas Haber Ajansına açıklamada bulunan İmam Baki Öncel, şuanda eğer devletimiz bizden halk olarak bütün varlığımızı istesinler hepsini vermeye razıyım. Şuan yapmam gereken şeyin bir vatandaş olarak maaşımın bugün bir aylık maaşımın hibe edilmesiydi dedi. Öncel, "Bize bu vatanı bırakanlar çok büyük sıkıntılar içerisinde bıraktılar. Mesela ben ilkokul çağında hafızalarıma kazınmış hiç silinmeyecek bir fotoğraf vardır. Bir annemizin kanı arabası üzerinde mermiler ıslanmasın diye çocuğunun yanında olmasına rağmen çocuğunun ıslanmasına aldırmayıp merminin ıslanmaması için üzerini örtmesi benim hafızamda hiç silinmeyen bir fotoğraftır. Defalarca o fotoğrafa bakıp ağlamışımdır. Bu vatanı bize bırakanlar zorluklarla bıraktılar. Şimdide vatanımıza saldırılar var. Savaş farklı bir şekilde ilerliyor. Dün 15 Temmuz'da ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerin yapmış olduğu mücadeleleri gördük ve bu halk sokaklara döküldü. Devletini, milletini korumak ve vatanının yanında olduğunu hissettirmek için. Fedakarlık yapmak lazım. Askerlerimiz neden şehit oluyorlar. Gazilerimizin ki yüzleri tanınmayacak olan birçok gazimiz var. Neden bu hallere geliyor bu insanlar çünkü bu vatan korunsun diye. Bazen vatanı korumak için canını verirsin, bazen zamanı harcarsın bazen de paranı harcarsın. Bu devlet bize bu hale getirdi. Kimselere muhtaç olmayacak şekilde devletimiz bize kol kanat geriyor. Bugün bu devletin rahatını bu halkın rahatını bozmak isteyenler ve ülkemizi çevre ülkelerde ki gibi kaosa sürüklemek isteyenler her şeyi denediler. Son olarak ise ekonomik darbeler vurmaya çalışıyorlar. Ben bir şahıs olarak düşündüm. Zamanımı harcayabilirim, canımı feda edebilirim, malımı feda edebilirim. Şuanda eğer devletimiz bizden halk olarak bütün varlığımızı istesinler hepsini vermeye razıyım. Şuan yapmam gereken şeyin bir vatandaş olarak maaşımın bugün bir aylık maaşımın hibe edilmesiydi. Devletim benden canımı istesin canımı da vermeye hazırım. Biz devletimizin yanındayız, bugünlerinde geçeceğine inanıyoruz. Millet olarak dimdik devletimiz ile birlikteyiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Amerika Birleşik Devletleri Nevşehir Türkiye Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
title