Haberler

Nevşehir'de Fuhuşa Darbe

Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde Polis Ekipleri, Para Karşılığı Fuhuş Yaptıklarını ve Fuhuşa Aracılık Ettiklerini Tespit Ettiği 6 Kişi ile Birlikte, 3'ü Yabancı Uyruklu 4 Hayat Kadınını Yakaladı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde polis ekipleri, para karşılığı fuhuş yaptıklarını ve fuhuşa aracılık ettiklerini tespit ettiği 6 kişi ile birlikte, 3'ü yabancı uyruklu 4 hayat kadınını yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren bir otelde örgütlü bir şekilde fuhuşa aracılık, fuhuşa yer temin etme ve fuhuşa teşvik etme suçlarının işlendiğini tespit eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izin ile suçüstü yapabilmek için seri numaraları alınmış paralar ile otele müşteri olarak gitti. 2 ayrı grup halindeki polisler, 3 yabancı ve 1 Türk hayat kadını ile para karşılığı fuhuş için anlaştı. Polislerin hayat kadınları ile odalarına çıkmaları

sonrasında yapılan suçüstü baskında, olayla ilgileri oldukları tespit edilen M.B., H.A., A.F.Ö., S.Y., Ş.Ö. ve M.T. ile birlikte Gürcistan uyruklu hayat kadınları N.P.,N.K.,T.K. ve Türk vatandaşı D.E. yakalandı.

Yakalanan şahıslar ile birlikte otelde yapılan aramada emanet para fişi, para paylaşımını gösteren hesap defteri ve otel müşterilerinin isim listesi ele geçirildi.

(MÖZ-SE-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title