Haberler

Nevşehir Borcu Olan Kadın Intihar Etmek Istedi

Borcu olan kadın intihar etmek istediNEVŞEHİR 'de 54 yaşındaki Fatma T. Emlakçıya olan borcundan dolayı Atatürk bulvarı üzerimde bulunan 10 katlı Göreme iş merkezinin çatı katına çıkarak yaşamına son vermek istediİddiaya göre bir emlakçıya borcu olduğunu,ödemesine rağmen boş senet olduğu...

Borcu olan kadın intihar etmek istedi

NEVŞEHİR 'de 54 yaşındaki Fatma T. Emlakçıya olan borcundan dolayı Atatürk bulvarı üzerimde bulunan 10 katlı Göreme iş merkezinin çatı katına çıkarak yaşamına son vermek istedi

İddiaya göre bir emlakçıya borcu olduğunu,ödemesine rağmen boş senet olduğu için emlakçı tarafından icraya verildiği belirtildi. Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ konutlarında oturan ve bunalıma giren 54 yaşındaki Fatma T. Borcundan kurtulmak için Nevşehir'in en yüksek binalarından biri olan ve Eski Göreme Oteli olarak bilinen binanın çatı katına çıktı. Çevredeki kişilerin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen Polis, İtfaiye ve sağlık ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alındı Nevşehir Belediyesi itfaiye ekipleri Kompresörle atlama yatağı şişirdi olay yerine çağrılan psikolog çatıda Fatma T.yi ikna ederek aşağıya indirdi.

Bu arada Atatürk bulvarı üzerindeki kalabalık vatandaşlar miting alanı gibi meydanı doldururken bir kısmıda cep telefonlarıyla kayıt ve fotoğraf çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nevşehir Göreme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title