Haberler

Nevşehir Belediyesi'nde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Nevşehir Belediyesi'nde çalışan memurlara yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile Memur Sen Konfederasyonuna bağlı BEMBİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç arasında törenle imzalandı.

Nevşehir Belediyesi'nde çalışan memurlara yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile Memur Sen Konfederasyonuna bağlı BEMBİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç arasında törenle imzalandı. Nevşehir Belediyesi'nde görev yapan memurların ücret ödemelerine ilişkin olarak 1 Ocak 2013-30 Mart 2014 tarihleri arasında geçerli olacak Sosyal Denge Sözleşmesi ile ücretlerde ve sosyal haklarda da iyileşmeye gidildi.

Sosyal Denge Sözleşmesi imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Hasan Ünver, öteden beri gerek işçi ve gerekse memurların yaşam standardının üzerinde bir ücret almalarına büyük bir önem verdiklerini belirtti. Ünver, imkanlar ölçüsünde, sosyal denge sözleşmesi ile memurlara üst düzeyde artış sağlanması yönünde azami özeni gösterdiklerini dile getirerek, mesai mefhumu tanımadan, elde ettikleri her kuruşta alın teri olan memurlara bu sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ve BEMBİRSEN Nevşehir İl Başkanı Feridun Özdemir'de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan

Memur Sen'e bağlı kısa adı BEM BİRSEN olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkan Yardımcısı

Medeni Sevinç'de,

karşılıklı anlayış içerisinde geçen süreçte imzalanan sözleşmenin tüm memurlara hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Ünver Memur Sen Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title