Haberler

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, Gençlerle Buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, gençlerle bir araya gelip, gençlerin çeşitli konulardaki düşünce ve isteklerini dinledi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde öğrenimlerini sürdüren gençlerin yanı sıra çalışan gençlerle bir araya gelen Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, gençlerin çeşitli sorun ve isteklerini de dinleme fırsatı buldu.

Gençlere düzenlenen söyleşiye katılımlarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Atilla Seçen, 6 aylık bir belediye başkanı olarak bu şehirde yaşayan herkesi kucaklamaya azami gayret gösterdiklerini dile getirdi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ TESİS EDİYORUZ

Seçen Nevşehir'de klasik belediyecilik anlayışının yanı sıra sosyal belediyeciliğin en temel noktası konumundaki gönül belediyeciliğinin tesis edilmesi yönünde bir çok sosyal amaçlı projenin de hayata geçirilmesi yönünde 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde çalışmalar yaptıklarını belirtti.

GENÇLERİMİZE HER KONUDA GÜVENİM SONSUZ

Dünyada son 100 yıldan beri kan ve gözyaşının hakim olduğunu kaydeden Seçen " 1. Dünya Savaşı'yla beraber dünya genelinde ve özellikle Irak' da, Suriye'de, Afganistan'da, Mısır'da, Myanmar'da, Filistin'de hep Müslümanların gözyaşı ve kanı dökülüyor. Bu insanlar zulme uğruyor, ama zulüm asla ve asla payidar olamayacak. Sevgili gençler, artık dünya bir büyük değişimin eşiğinde. Müslümanların gözyaşı ve kanı üzerine oturtulmaya çalışılan bu dünya düzeni mutlaka değişmeli, onun için asıl yük sizlerin omuzunda. Bizler belki o günleri göremeyeceğiz. Ama insan hak ve özgürlüğünün eşit bir şekilde sağlandığı, insanların barış ve dostluk içerisinde yaşayabileceği bir dünya düzeni sizlerin gayretleri ile gerçekleştirilecek, buna yürekten inanıyorum. " diye konuştu.

HAYALİNİZİ BÜYÜK TUTUN

Gençlerden geleceğe yönelik hayallerini yüksek tutmalarını ve bir hedef belirlemelerini isteyen Seçen daha sonra şöyle konuştu: " Geleceğiniz için hayalleriniz olsun ve bu hayalinizi oldukça büyük tutun. Bir yanda ilim adamı olurken diğer yanda mutlaka irfan sahibi olun. Sizlerden bu manada oldukça ümitvarım. Üniversite geleceğinizi planlamanız için bir dönüm noktası. Hayali olmayan başarılı olamaz. Bu açıdan bu yıllar geleceğiniz adına altın yıllar. Var gücünüzle eğitim gördüğünüz alanda çalışın. Bu millet, sizlerin çalışmalarıyla daha iyi bir geleceğe sahip olacaktır."

Seçen, önümüzdeki süreçte gençlerle daha fazla süreli olarak bir araya gelerek, gençlerin değerli fikirlerinden yararlanacaklarını sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Seçen daha sonra gençlerin çeşitli konulardaki dilek, temenni ve önerilerini dinledi. Seçen, sorunlara kalıcı çözümler oluşturabilme adına çaba gösterdiklerini ifade etti.

Söyleşinin son bölümünde de Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan Türk Halk Müziği Topluluğu, çeşitli yörelerden derlenen türkülerden oluşan bir de konser verdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır? 31 Mart Yerel Seçimleri 2. Tura kalırsa ne olur? Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Merve Veziroğlu'nun eşi tutuklandı mı? Merve Veziroğlu davasında son durum ne? 31 Mart 2024 yerel seçimleri iptal edilirse ne olacak? Bir sonraki yerel seçim ne zaman olacak? Selim Arslangiray kimdir? Zafer Partisi Eskişehir- Seyitgazi Belediye Başkan adayı Selim Arslangiray kaç yaşında, nereli? 28 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? Seçimden sonraki gün tatil mi? 1 NİSAN tatil mi? Okullar seçimden sonraki gün (Pazartesi) tatil mi? Nerede oy kullanacağım? E- Devlet sorgulama ekranı! 31 Mart günü nerede oy kullanacağım? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 28 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? DEM Parti Zonguldak Merkez Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Zonguldak Merkez adayı Ceylan Turğut kimdir? DEM Parti Yozgat Merkez Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Yozgat Merkez adayı Merve Eylül Bütün kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title