Haberler

Nevşehir: Bakan Şener'in Kapadokya'da Balon Sefası

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, ailesiyle birlikte balonla Kapadokya Bölgesi'ni gezdi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, ailesiyle birlikte balonla Kapadokya Bölgesi'ni gezdi.

Çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere dün Nevşehir'e gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, programından arta kalan zamanlarında ailesiyle birlikte Kapadokya Bölgesi'nde tatil yapıyor. Geceyi Uçhisar Kasabası'nda geçiren Bakan Şener, sabah saat 05.00'te eşi Berrin, kızları Beyza ve Elif, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Mehmet Elkatmış, Nevşehir Valisi Asım Hacımustafaoğlu ile birlikte balon turu yapacakları Göreme Beldesi'ne geldi. Balon pilotlarından sıcak hava balonları hakkında bilgi alan Bakan Şener, şişirilen balonun içine girerek inceleme yaptı. Daha sonra eşi Berrin, kızları Beyza, Elif ve Vali Hacımustafaoğlu ile birlikte balona binen Bakan Şener, balon havalanırken yerde kalanlara el sallayarak, "Yerdekiler kendinize iyi bakın" diye seslendi.

Yaklaşık 1.5 saat havada kalan Bakan Şener ve ailesinin bindiği balon, 800 metre yüksekliğe ulaşarak Göreme, Avanos, Çavuşin ve Uçhisar üzerinde tur attı. Turun ardından, hayatında ilk kez balona bindiğini söyleyen Bakan Şener, Kapadokya Bölgesi'ni gökyüzünden gezmenin çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti. İniş sonrasında balon firması tarafından Bakan Şener ve ailesine meyve suyu ikramı yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title