Haberler

Nevşehir: Bakan Çiçek Nevşehir'de

Adalet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, Seçimlerin Zamanında Yapılacağını Belirterek, Erken Seçimin Olmayacağını Söyledi.

Adalet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, seçimlerin zamanında yapılacağını belirterek, erken seçimin olmayacağını söyledi.

Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından, hakim ve savcılara yönelik düzenlenen eğitim seminerine katılmak üzere Nevşehir'e gelen Adalet Bakanı Cemil Çiçek, toplantı sonrasında Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu'nu ziyaret etti. Beraberinde Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Necmettin Saygın ile birlikte Nevşehir Valiliği'ne gelen Bakan Çiçek'i burada Vali M. Asım Hacımustafaoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Esat Mahmut Apaydın, Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti İl Başkanı Erdal Feralan karşıladı. Bir süre Vali Hacımustafaoğlu ve diğer yetkililerle görüşme yapan Bakan Çiçek, toplantı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Nevşehir'e bakanlığınca düzenlenen toplantıya katılmak üzere geldiğini ifade eden Bakan Çiçek, bir gazetecinin 'Erken seçim tartışmaları hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna, "Bu soru elli defa soruldu, elli defa da bizim tarafımızdan cevap verildi. Seçim zamanında yapılacak" şeklinde cevap verdi. Bakan Çiçek ve beraberindekiler daha sonra Nevşehir Adliye Sarayı'na geçti. Adalet Bakanı Cemil Çiçek burada da Cumhuriyet Başsavcısı Necmettin Saygın ve Baro Başkanı Necmi Öncül'ü ziyaret etti.

Adalet Bakanı Cemil Çiçek daha sonra Nevşehir'den ayrılarak karayoluyla Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title