Haberler

Nevşehir 1. Amatör Ligi

Nevşehir 1. Amatör Ligi'nde oynadığı son 6 maçında 6 galibiyet elde eden Kapadokya Nevşehirspor, play-off iddiasını sürdürüyor.

Kapadokya Nevşehirspor Kulübü Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlu Mahmut Sami Akyüz, yaptığı açıklamada, kulüplerinin iki yıl önce yaşadığı şampiyonluk ve sonrasında baraj maçıyla Bal Ligi'ne kalamamasıyla başlayan ve bugüne kadar gelinen süreçte kulüp olarak çok önemli bir mesafe katettiklerini söyledi.

Geçen seneden itibaren yapılan yanlışları yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla sürekli irdelediklerini anlatan Ayküz, "Geçen sene ilimizin değerleri kendi çocuklarımızla play-off'u son maça kadar kovalayan, herkesin izlerken keyif aldığı ve yarışmacı bir takım oluşturduk. Bu yıl ise genç takımlarımızdan katılan sporcularımızı ve ilimizde genç ve yetenekli olduğuna inandığımız sporcuları takımımızın bünyesine katarak doğru hamleler yapmaya devam ettik. İlk üç maç yenildik ama hep şuna inandık, bu takım kazanmaya başlarsa kimse durduramaz. Nitekim maç kaybetmemize rağmen disiplinli ve başarılı sporcularımızın arkasında durduk ve tecrübeli oyuncularımızın da katkısıyla ilk 3 maç kaybetmemize rağmen son 6 maçı üst üste kazanarak hatta 5 maçta gol yemeyerek önemli bir çıkış yakaladık" diye konuştu.

Sezon öncesi profesyonel takımlarla, Bal Ligi takımlarıyla ve amatör takımlarla toplam 10 hazırlık maçı yaptıklarını belirten Akyüz, şunları kaydetti:

"Bundan sonraki süreçte kalan tüm maçlarımızı kazanarak ilimizin kendi değerleri olan sporcularımızla geçen sene çok yaklaştığımız play-off'a bu yıl kalmak istiyoruz. Bu hafta ligde zor günler geçiren Ürgüpspor'la Ürgüp'te karşılaşacağız. Play-off yolunda oynadığımız tüm maçlar gibi çok önemli bir maç olduğuna inanıyoruz. Sporcularıma yürekten inanıyor ve güveniyorum. Takımımızın bu noktaya gelmesinde emeğini esirgemeyen Başkanımız Mehmet Karaca'ya, 2. Başkanımız Mehmet Hemit'e ve Genel Kaptanımız İbrahim Karabıyık'a sporcularım ve şahsım adına teşekkür ediyorum."

Yayıncı: Yücel Velioğlu - NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Sami Kapadokya Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title