Haberler

Nevin Yanıt'tan Tahliye Yorumu

Helsinki'de düzenlenen 21. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda bayanlar 100 metre engelli finalinde 12.81'lik derecesiyle altın madalya kazanan milli atlet Nevin Yanıt yurda döndü. Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla Helsinki'den İstanbul'a gelen milli atlet Yanıt Atatürk Havalimanı'nda mehter takımı ve çiçeklerle karşılandı.

Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu ve milli atlet Nevin Yanıt, Aziz Yıldırım'ın tahliye edilmesine çok sevindiğini söyledi. Yanıt konuşmasına şöyle devam etti:

"Buradan gitmeden önce unvanımı korumaya gidiyorum demiştim ve unvanımı korudum. İkinci kez üst üste altın madalyayı aldım. Bu gerçekten gurur verici bir şey. Bu altın madalya sanırım Fenerbahçe spor Kulübüne uğur getirdi. Bugün çok güzel bir haber aldım ve başkanım Aziz Yıldırım tahliye olmuş. Şu an çifte sevinç yaşıyoruz."

BENİMLE GURUR DUYMUŞ

Önceki gün Aziz Yıldırım'ın eşiyle görüştüğünü söyleyen Nevin Yanıt, "Kendisi Aziz başkanla görüşmüş ve başkanımız benim başarımdan dolayı ne kadar mutlu ve gururlu olduğunu dile getirmiş. Bundan sonra sanırım tekrardan bir araya geleceğiz. Ne zaman kendisiyle görüşürüz bilemiyorum"diye konuştu. - İstanbul / Bakırköy

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aziz Yıldırım Nevin Yanıt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title