Haberler

Netsis, 400 İş Ortağı ile İzmir'de Buluştu

Güncelleme:

Türkiye'nin dört bir yanından ve yurtdışından 400 iş ortağını İzmir'de bir araya getiren Netsis hedef büyüttü.

Yazılım yatırımlarının maliyetini azaltırken yükünü hafifleten, kullanımı kolay, projesi hızlı, verimliliği yüksek çözümlerin ve iş ortaklarına yeni fırsatlar sunan 2013 vizyonunun paylaşıldığı Netsis Bilgi Günleri başlıklı toplantı, Netsislileri bir araya getirdi.

Netsis'in Türkiye ve yurtdışında yer alan 400'ü aşkın iş ortağı ile her yıl düzenli olarak buluştuğu Netsis Bilgi Günleri toplantısı, bu kez 13 Ekim'de, İzmir Swissotel'de gerçekleştirildi. Teknoloji ile iş dünyasının birbirine paralel dönüşümünün bir sonraki adımına ilişkin hazırlıkların paylaşıldığı toplantıda, 2013'te hem kullanıcı, hem de iş ortağı için cazip olacak yenilikçi yaklaşımların hayata geçirileceği açıklandı.

Açılış konuşmasını Netsis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ihlamur'un yaptığı "Geleceğe en hızlı dönüşüm" temalı toplantı, sanayi uygulamaları, SaaS tabanlı çözüm sunumları, ERP, CRM, İK çözümlerine ilişkin yenilik gösterimleri ve çalıştaylarla (workshop) sürdü. Ihlamur, açılış konuşmasında Netsis'in kurumsal kaynak planlaması çözümlerine odaklanmasını sürdüreceğini, bu alanda 2012'nin ilk dokuz ayında yüzde 25 büyüdüklerini belirtti. Ihlamur, "Anadolu'ya yaptığım ziyaretlerde Anadolulu girişimcinin yatırım iştahının ne denli açık olduğunu gözlemliyorum. Anadolu'da yatırım ve ihracat seferberliği var. Dolayısıyla tüm bu yatırımcılarımızın küresel arenada rekabet güçlerini korumak ve sürdürmek için yazılım yatırımına ihtiyaçları var." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Swissotel Türkiye İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title