Haberler

Netflix ilk orijinal Türk yapımının imzalarını attı!

Güncelleme:

Netflix Türkiye, platformdaki çeşitli içeriklere ve pazarın tanıştığı yepyeni TV izleme alışkanlıklarına değinen özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Netflix ile #BirBölümDaha

Etkinlikte Netflix'in Türkiye'deki ilk orijinal yapımının imza aşamasının tamamlandığı duyuruldu.

Sanat camiasından ünlü isimlerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, davetliler Stranger Things'deki Eleven gibi bir ağaç kavuğundan içeri girerek eğlencenin yeni dünyasına gerçek anlamda "giriş yaptı". Bir başka odada ise, Netflix yapımlarının öne çıkan tüm güçlü kadın karakterleri Buckingham Sarayı'nın yemek odası şeklinde tasarlanan özel bir ortamda bir araya getirildi. Marvel's Jessica Jones ve Girlboss dizisinden Sophia Amoruso gibi yeni TV anlayışında ekranlarımızı şenlendiren güçlü kadın karakterler, kraliyet masasında adlarına özel hazırlanan isimliklerle hatırlandı.

Etkinlikte Netflix yöneticileri, gelecek yıl tüm dünyada 190'dan fazla ülkeden izlenebilecek olan ilk orijinal Türk yapımı için anlaşma imzalandığını açıkladı. Bu duyuru, Eylül 2016'da Netflix kurucu ve CEO'su Reed Hastings'in katılımıyla servisin tamamen yerel bir platform olarak duyurulması ve Netflix'in bir orijinal Türk yapımına imza atacağının açıklanmasından sonra sekiz ay gibi kısa bir sürede gerçekleşti. Netflix'in çekeceği ilk Türk orijinal yapımla ilgili detaylar önümüzdeki dönemde paylaşılmaya devam edecek.

Netflix Uluslararası Orijinal Diziler Başkan Yardımcısı Erik Barmack, Türk yapımla ilgili olarak şunları söyledi: "İlk orijinal Türkçe dizimizi çekecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Genç, dinamik ve heyecan verici olan bu yepyeni projede O3 ile birlikte çalışıyoruz. Netflix'in bu muhteşem Türkçe yapım için en ideal uluslararası platform olacağına inancımız tam ve bu yıl içerisinde daha fazla detay paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

Sadece 2017'de tüm dünyada 600'den fazla yeni orijinal dizi, film, belgesel, stand-up gösterisi ve çocuk programı çekeceğini açıklayan Netflix, 100 milyondan fazla kullanıcının dilediği herhangi bir içeriği, internet bağlantılı tüm cihazlardan, her an ve her yerde izleyebilmesini sağlıyor.

Katılımcılar: Ahu Yağtu, Aslı-İlker Kızmaz, Bade İşçil, Birce Akalay, Burak Deniz, Burcu Biricik – Emre Yetkin, Dilan Çiçek Deniz, Engin Öztürk, Hande Doğandemir, Hande Erçel, Kaan Urgancıoğlu, Serkan Altunorak, Serkan Çayoğlu – Özgü Gürel, Sinan Tuzcu, Türkü Turan,
Melisa Şenolsun, Nilperi Şahinkaya, Ekin Mert Daymaz, Burak Çelik, Burcu Özberk, Yusuf Çim, Simay Barlas, Leyla Tanlar, Merve Çağıran, Çağlar Ertuğrul, Ayşe Kucuroğlu, İdil Fırat, Ecem Özkaya Üstündağ, Wilma Elles, Cemre Kemer, Mine Tugay, Enis Arıkan, Derya Karadaş

Kaynak: Bültenler / Güncel

Buckingham Sarayı Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title