Haberler

Netflix'den Muhafız Dizisi Açıklaması: İlk Haftadan 10 Milyon İzlendi

Güncelleme:

Netflix, ilk orijinal Türk yapımı olan 'Hakan: Muhafız' dizisinin yayınladığı ilk haftada toplam izleyici sayısının 10 milyona ulaştığını açıkladı.

Film-dizi yapımcılığı ve online-stream yoluyla yayın-dağıtım yapan ABD merkezli Netflix Inc., bazı dizileriyle ilgili 2018'in 4. çeyrek sonuçlarını açıkladı. Açıklanan arasında yer alan 'Hakan Muhafız' dizisi ilk haftada rekor izlenmeye ulaştı.

İLK HAFTADA 10 MİLYON İZLENME

'Hakan: Muhafız' dizisinin toplam izleyici sayısının 10 milyon olduğu ve bu rakama yalnızca 4 haftada erişildiği belirtildi. Dizinin başarısı üzerine daha önce Netflix, 2., 3. ve 4. sezonları için onay vermişti.

BIRD BOX 4 HAFTADA 80 MİLYON İZLENDİ

İspanya'dan 'Elite' dizisi 20 milyon, İngiliz 'Bodyguard' dizisi 10 milyon ve İtalya'dan 'Baby dizisi' 10 milyondan fazla seyirci tarafından izlendi. Netflix'in filmi 'Bird Box' da 4 haftada 80 milyon izleyici rakamına ulaştı.

Netflix'den Muhafız Dizisi Açıklaması: İlk Haftadan 10 Milyon İzlendiBird Box

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Magazin Haberler

500

Yorumlar (42)

mustafa:

musluman bır ulkede sapkın cinsel ıcerıklı filim ve dizilerin cekılmesı ve yayınına ızın verılmesı ıslamdan koptugumuzun bır kanıtıdır. kım ve kımler cekıyor ve oynuyorsa ve kımler yayınına ızın verıyorsa Allahın lanetı uzerıne olsun saygılar. . .

18
5
yanıtYanıtla
Ötüken:

Kim diyor müslüman bir ülke olduğunu? Hangi kanunda yazıyor yobaz?

yanıt0
yanıt10
KANUN:

ötüken. . . İstiklal marşımızda ve bayrağımızda yazıyor.

yanıt3
yanıt0
Erkan:

Sana soran mı var. İzleme heryere burnunuzu sokmazsanız olmaz.

yanıt0
yanıt0
ASİLTÜRK__:

Biz sizden daha iyi araya adam alıyoruz, üstümüze çıkarıyoruz, şuursuzca sevişiyoruz türünde bir film yaparak sanki yabancılarla ahlaksızlıkta yarışıyormuşuz gibi bir imaj vermişiz. Tebrikler, mükemmel bir film olmuş, yani şu pislik görüntüleri oraya koymasaydınız daha mı az laik daha mı az demokratik bir ülke olduğumuzu göstermiş olurdunuz. Müslümansınız, bunları çoluk çocuk olmasa bile aileler veya komşular birlikte izliyor, biraz edep yahu.

16
3
yanıtYanıtla
ben ne dersem o olur:

HİÇBİR ANLAMI OLMAYAN, AHLAKSIZLIKLA DOLU, BU TOPLUMU ZERRE KADAR YANSITMAYAN GEREKSİZ BİR DİZİ DAHA

17
2
yanıtYanıtla
D g:

Muhafazakar semtlerinizden dışariya çıkmayınca tabi normal böyle düşünmeniz bu ülkede milyonlarca dindar olmayan müslüman olmayan Türk var bal gibi kabulleneceksiniz

yanıt1
yanıt2
BEN NE DERSEM O OLUR:

VALLA HERKES İNANDIĞINI YAŞAR HACI ABİ ÇOK TA

yanıt0
yanıt0
Nazlı:

BunlaR toplumu azdırıyor sonra partner bulamayan azıtmış toplum kendinden güçsüzlere evsizlere çocuklara bebeklere tecavüz ediyor ALLAH KAHRETSİN bi de marifetmiş gibi izleyip millet rekor kırdırtmış yazıklar olsun

14
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

Ateşli sevişme olmazsa ilgi çekmez

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title