Haberler

Netflix Araştırmasına Göre "ilk Aşklar" Unutulmaz!

Güncelleme:

Dünyadaki Netflix kullanıcılarının çoğu ortalama 12 gün içinde "teslim oluyor". Türkler ise genelde sadece 6 gün içinde "büyük adımı" atıyor. Tabii ki Netflix'teki ilk dizi maratonundan söz ediyoruz!

Netflix bu Sevgililer Günü'nde, ilk dizi maratonunu hatırlamaya çağırıyor

14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle Netflix kullanıcılarının "ilk aşk"larını, yani Netflix'teki ilk dizi maratonlarını hatırlamalarını istedik ve gördük ki Türkiye'deki pek çok Netflix kullanıcısı "ilk seferi"ni Pablo Escobar ile yaşamış. Netflix'in Sevgililer Günü araştırmasına göre izleyicilerin çoğu ilk dizi maratonlarını "ağır abiler"le yapmayı tercih etmiş. İlk dizi maratonu listesinde Narcos başı çekerken, sıralamanın başlarında Breaking Bad ve Vikings de yer alıyor.

Ayrıca Black Mirror ve Stranger Things gibi izleyicide bağımlılık yaratan dizilerin yanı sıra 13 Reasons Why ve Rick and Morty gibi sınırları zorlayan diziler ilk 10'da kendine yer buluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title