Haberler

Ünlü Oyuncu 'İstanbul' Karakteriyle La Casa De Papel'de

La Casa De Papel dizisinde yer alacağı konuşulan Nesrin Cavadzade, çekimlere başladıklarını bildirdi.

Etiler'de görüntülenen oyuncu Cavadzade, La Casa De Papel dizisinde oynayacağını açıklayarak, çekimlerin başladığını söyledi.

Bizim Hikaye dizisiyle ekranlarda boy gösteren oyuncu Nesrin Cavadzade, Etiler'de objektiflere takıldı. Soruları yanıtlayan oyuncu, uzun süredir La Casa De Papel dizisiyle gündeme geliyordu. Milliyet'te yer alan haberde, dünyaca ünlü dizide yer almak için tüm hazırlıkların tamamlandığı ve bir hafta içinde çekimlere başlanacağı belirtildi.

Nesrin Cavadzade: Çekimlere Başladık

EL DESENTİERRO FİLMİYLE DİKKATLERİ ÇEKTİ

Başarılı oyuncu Cavadzade, Rusça, İspanyolca, Azerice, İngilizce dillerinin ardından boş zamanlarında Arapça ve Japonca öğreneceğini söylemişti. Oyuncunun menajerinin daha önce yaptığı açıklamada, "Canlandırılacak karakterle ilgili şimdilik bir bilgi vermem doğru olmaz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene İspanyol yapımı El Desentierro adlı sinema filminde kamera karşısına geçti ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Tercih edilmesinde önemli faktörlerden biri de bu olsa gerek..." şeklinde konuşmuştu.

Nesrin Cavadzade: Çekimlere Başladık

İSTANBUL KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK

Cavadzade'nin canlandıracağı karakterle ilgili resmi bir bilgi olmasa da 36 yaşındaki oyuncunun İstanbul karakteriyle izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Nesrin Cavadzade: Çekimlere Başladık

Nesrin Cavadzade: Çekimlere Başladık

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nesrin Cavadzade La Casa De Papel İstanbul Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title