Haberler

Neslihan Atagül'den Çok Sert Çıkış: Üç Bacak Açınca Arınmıyorsun

Güncelleme:

İsim vermeden meslektaşlarını eleştiren Neslihan Atagül, "Kime sorsan, pilates ve yogayla arınıyor. Bunu pratikte göremiyoruz. Bacak açmakla olmuyor, beynini arındırman gerekiyor" dedi.

Son olarak Star TV'de yayınlanan Kara Sevda'da Nihan karakterine hayat veren Neslihan Atagül, fotoğrafçı Ayten Alpün'ün, YouTube kanalına konuk oldu.

Evde gerçekleşen sohbet için heyecanlı olduğunu söyleyen oyuncu, "İşim, kamera önünde başka bir karakteri oynamak. Kamera karşısında Neslihan olunca, geriliyorum ve utanmama sebep oluyor. Başka bir karakteri canlandırdığım zaman, çok rahat olabiliyorum" dedi.

"ÇOCUK YAPMAYI KİM İSTEMEZ"

Kadir Doğulu'yla evli olan Atagül, "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Herhalde yaparım. Bu işler planlı mı oluyor, bilmiyorum. Sonuçta evlendik, çocuk güzel bir şey" cevabını verdi. Alpün'ün, "Çocuk sana ayna tutuyor" sözüne oyuncu, "Hayalini kuramadığım bir yerdeyim. Hissini hiç bilmiyorum. Çocuk yapmayı kim istemez" karşılığını verdi.

"DÜŞÜNMEK ÇOK DEĞERLİ"

İnsanın kendine, "Çocuklar için, dünya ya da başka bir şey için ne yapabilirim?" sorusunu sormak gerektiğini söyleyen Atagül, "Bir şey yapamam diyorsun, ama belki vardır. Düşünmek çok değerli. İnsanları güzel düşünmeye teşvik etmeliyiz" şeklinde konuştu.

"ÜÇ BACAK AÇINCA ARINMIYORSUN"

Oyuncu, "İnsanların vicdanı daha mı az işliyor?" sorusuna ise, "Kime sorsan, 'Kişisel gelişim, pilates, yoga ve enerji arınıyoruz' diyor. Ama biz bunu pratikte göremiyoruz. Üç bacak açınca arınmıyorsun. Beynini arındırman gerekiyor" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Neslihan Atagül Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

dolunay:

Pardon bu kim? Ne diyor anlayan varmı?Mehmedim Toprağa düşerken, ocaklar sönerken ve YÜCE TÜRK MİLLETİNİN İÇİ KAN AĞLARKEN, Sen ne dersin be hadsiz, Yeter artık Yeterrrrr. . . . .

13
5
yanıtYanıtla
doğru sözler:

Tamamımı izledim, bu başlıktan yanlış anlaşılacağı gibi argoda bilinen ''bacak açma'' anlamında söylememiş. Yoga ve pilatesteki esneme tip zor hareketlerden bahsediyor. Bir çok ünlü yoga, pilates, doğru enerji filan eğitimleri alıyorlar ama bu faliyetler içsel temizliği sağlamaz, sen kendin huzurlu bir beyne sahip olmalısın diyor.

16
0
yanıtYanıtla
yoga moga:

helal neslihan yoga yapıyor yemedigi nane yok

3
5
yanıtYanıtla
PLATES MANYAĞI:

Farklı dünyalar, farklı hayatlar. Boğazın iki yakası gibi. Bir tarafta sahte dünyalar. Diğer tarafta hayatın ta gerçeği.

5
0
yanıtYanıtla
TESLA:

tabiki siz daha iyi bilirsiniz

3
2
yanıtYanıtla
Mütevazi olma!:

Bence sen daha iyi biliyorsun.

yanıt3
yanıt0
BUSE:

SENDEN BAŞLAYALIM BENCE ARINDIRMAYA

0
3
yanıtYanıtla
zambak:

doğru söylüyor

2
0
yanıtYanıtla
Aslı:

SAÇMALAMIŞ.

0
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Instagrama foto atmak icin pilates yapiyorlar. Ne arinmasi guzel bacim.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title