Haberler

Neslihan Atagül'den Boşanma İddialarına Videolu Yanıt

Güncelleme:

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan tartışmanın ardından boşanacakları iddia edilmişti. Atagül, sosyal medyada yaptığı "seviyor" paylaşımıyla iddialara son noktayı koydu.

Oyuncu çift Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz günlerde şiddetli bir tartışma yaşadığı iddia edilmişti. Neslihan Atagül, tartışmayı doğrulamış ancak abartıldığı gibi olmadığını söylemişti.

ARADA TATSIZLIK KALMADI

Sevgililer Günü'nde paylaşım yapmamaları da ayrılık söylentilerini güçlendirmişti. Neslihan Atagül, eşiyle videosunu "Seviyor seviyor" notuyla paylaşarak herhangi bir tatsızlık olamadığı mesajını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Neslihan Atagül Kadir Doğulu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

GERÇEK:

Neslihan çok yetenekli bir genç oyuncu. Çok fakirlikten gelmiş, canla başla çalışıyor 13 yaşından beri. Bu haberleri de çıkaran kendisi değil. Asabi olduğu, kaprisili olduğu herkesçe bilinen bir adamı idare ediyor yuvam yıkılmasın diye. Biraz empati yapıp öyle yorum yapın illaki yapacaksanız.

11
3
yanıtYanıtla
sonu kötü !:

merhaba, ya bu Nafile kadir ! utansın. ve bu Güzel KIZIMIZ Neslihan Atagül, Ne YAZIK''ki. karasevda dizisinde. başka iğrençve BIYIKLI Erkek ile sevişip öpüşmesi Doğru bir Ahlakmı ! sizce.

6
3
yanıtYanıtla
İŞLE AŞKI KARIŞTIRMA:

Sevişme kısmını nereden çıkardın? Biz görmedik, sen hayal ettin galiba! Öpüşmeye gelince, aşk dizilerinde öpme sahnesi olmazsa seyircisi inanmıyor o aşka. Genç oyuncular konu aşksa bu sahneler çekiliyor, ama onlarca teknikerin önünde. Sen o sahnelerde kızcağızın ne hissettiğini sanıyorsun? Bu onun işi.

yanıt0
yanıt0
ttt:

Sıkılıp ayrılmaları yakındır.evlilik onlar için sadece eğlence.

5
2
yanıtYanıtla
yorum:

gazetecilerde kendilerine göre evlendirip, sonrada boşatıyorlar, mesleğinizi doğru yapın bee

6
0
yanıtYanıtla
Selim:

Nselimhan sanki zayıflamış

2
1
yanıtYanıtla
KAAN:

RABBİM TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ KORU HEDEF KIZILELMA

2
0
yanıtYanıtla
misafir:

amin de bu habere bu yorum, saçma

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın Napišite svoj komentar na ovaj clanak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title