Haberler

Neşet Ertaş'ın Ağabeyi Hayatını Kaybetti

’Bozkırın tezenesi’ olarak bilinen ve 4 yıl önce hayatını kaybeden Neşet Ertaş’ın ağabeyi Necati Ertaş geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

'Bozkırın tezenesi' olarak bilinen ve 4 yıl önce hayatını kaybeden Neşet Ertaş'ın ağabeyi Necati Ertaş geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Almanya'dan emekli olduktan sonra İzmir'e yerleşen ve bir süredir böbrek yetmezliği tedavisi gören Necati Ertaş (85), evinde aniden rahatsızlandı. Bozkırın tezenesi olarak bilinen ve 4 yıl önce hayatını kaybeden Neşet Ertaş'ın ağabeyi Necati Ertaş, bir süre sonra ise hayatını kaybetti. Cenazenin İzmir'den uçakla Ankara'ya gönderileceği, buradan da Kırşehir'e götürüleceği öğrenildi.

Ağabeyi ve babasının yakınına defnedilecek

Ertaş'ın cenazesi, Cuma günü Ali Çam Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak namazın ardından Bağbaşı Mezarlığı'ndaki Neşet Ertaş ve babaları Muharrem Ertaş'ın kabirlerinin hemen yanında toprağa verilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Neşet Ertaş Almanya İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title